Nazliiiii_ Kirmizibalik1 iyi iyi geçtiyse, güzelim memelerimi böyle görmeye dayanamıyorum ahsndjjdkdkd
Nazliiiii_ ozi086 o kadarına da razıyız ya yapacak bir şey yok maalesef memelerimiz iiyi olsun da agdjdjkddlld
Nazliiiii_ Sevalinkaa eşimle dalga geçiyoruz şaka yaptığını biliyorum ama cidden çirkin durduğu için gülüyorum sadece e napak allah allah anneğ olmak golay mı hshjdkdkdkdls
Nazliiiii_ Sevalinkaa beklemee niye bekliyosun memelerin koyulasmasını kalsın öyle işte ahsjjdjdkdkdkd
sla_cbn35 Nazliiiii_ 😂😂 kıyamam ben sana ablamlar diyor nesquike benziyorr 😂😂😂 ama emzirdikçe düzeliyormuş annem öyle söylemişti çevreside kocaman oldu benim 😂😂 bilmiyorum niye çok komik bence
ElaytA Nazliiiii_ ilk gebeligimde olmustu. Düzeldi şimdi tekrar gebeyim yine karardı. Geçiyo ama merak etmeyin
sla_cbn35 Nazliiiii_ 😂😂😂 ohh mis miss enn sevdiğim şeyy yemin ederim ki canım kaç gündür istiyor unutuyorum kocama söyliyim 😂😂😂
anneoluyorum101 Nazliiiii_ bebekler doğduklarında sadece siyah beyaz görebildikleri için iyice kararıyor ki meme ucunu ayırt edebilsinler diye olduğunu duymuştum bilimsel olarak
Ssemmm Nazliiiii_ benimde öyle maalesef kendimi tanıyamıyorum . Acaba erkek Bebek olduğu için mi böyle bilginiz var mı
Nazliiiii_ Ssemmm kız erkekle alakası yok genelde erkeklerde diyolar ama benimki kız doğum sonrası düzeliyormuş birax tecrübeli annelerimiz öyle diyor😂
Nazliiiii_ anneoluyorum101 ben de böyle bi şey görmüştüm olabilir ama biraz da saçma herkesin kararmıyodur diye düşünüyorum
Nazliiiii_ anneoluyorum101 beyazlar seri üzgün 😢 kız biz de süt gibi değiliz ama belli oluyor baya ya