Herkese selamlar. 18+5 te ağrı ile doktora gittim. Doktor rahmim kalp şeklinde olduğu için bebeğin rahim ağzına baskı yaptığını söyledi progestan başlattı günde iki kere alıyorum fitil olarak rahim ağzı uzunluğuna normal açılman olmamış dedi insan tedirgin oluyor benim gibi olup çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına alan progestanın faydasını gören var mı 😞 herşey Allah tan tabi yiyecek ekmeği varsa dünyada Allah sağlıklı sıhhatli doğmasına vesile olur bunları söylüyorum içten içe kendime ama arada hafif ağrılarım oluyor korku kaplıyor içimi

Ftmlhn canım hiç canını sıkma bende kalp şeklinde rahimliyim 13 haftalığım progestan kullanıyorum ama günde bir defa bu şekilde bir sürü insan sağlıklı bir şekilde doğum yapmış yeter ki kendinizi yormayın yemek ve tuvalet harici ayağa kalkmayın dedi doktorum ❤️

Nr_avc3 canım çalışıyorum mecbur doktorum şuan sıkıntı yok çalışabilirsin dedi eğer açılman olursa dikiş atılıyor yönlendiririm seni bir doktora dedi rapora gerek yok ilerde vereceğim, şimdi verirsem rapor bitince yine çalışmak zorunda kalacaksın kurumun sıkıntı çıkarabilir dedi Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eylesin

Ftmlhn maalesef bende çalışıyordum canım öğretmenlik yapıyordum ama anaokulu öğretmeniyim çok yorucu sürekli ayaktayım ve bir saatlik köy okuluna gidiyordum 7 haftalıkken bir kanama yaşadıktan sonra bırakmak zorunda kaldım doktorum yasakladı tabi ciddi bir şey olmadı şükür kese etrafında vs. Bir şey yoktu galiba yerleşme kanaması gibi bir şeydi sonradan öğrendim çok şükür 13. Haftalara kadar geldik inşallah böyle devam eder de sağlıcakla alırız yavrularımızı 🤲❤️

Ftmlhn canım forumda Arama bölümüne kalp şeklinde rahim yaz bir sürü var bu şekilde olan bende oradan gördüm

Ftmlhn keşke serklaj yapsa her ihtimale karşı … çünkü haftanız da ilerliyor inşallah ilerde geç kalınmış olmaz🤷🏻‍♀️

Nr_avc3 Allah ım hayırlıca şu zamanları geçirmeyi nasip eylesin canım benim 🌸

Ftmlhn ya açılma olduktan sonra rahim incecik kalıyor ne tür zihniyete sahip bu doktor açılmam oldu 2. Serklajımı oldum kese bile dışarı temas etti enfeksiyon riskim var her türlü riski göze alıp oldum ama vaktinde rahim uzunluğu daha yüksek olup yapılınca missler gibi 9.ayları görüyosun Allah’ın izniyle.

Nr_avc3 araştırdım onu hemen canım da yine de tecrübeleri okumak daha iyi hissettiriyor aa bak sağlıklıca çocuğunu kucağına alan varmış diyorum

Deletedmom_49 anlıyorum canım Allah ım sağlık sıhhat versin hepimize çok zor bi süreç gerçekten hamile kalmak ayrı bi iş hamile kaldıktan sonraki her hafta ayrı bi iş 🤦🏻‍♀️

Ftmlhn aynen öyle çok zorlu süreçlerden geçiyoruz hep duam hiç kimse yaşamasın bu yaşadıklarımızı Allah’ım herkes yavrusunu kucağına sağlıkla, hayırlısıyla vaktiyle alsın inşAllah🤲🏻🤲🏻

Ftmlhn bu konuda kendimi şanslı mı görmeliyim bilmiyorum ama maşallah ki ben 29. Haftadayım aşağı baskı hissediyorum evet kalp rahimliyim ama bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür ilaç da vermedi doktorum inşallah sıkıntısız kavuşurum.

Youngplanner Allah kimseye yaşatmasın canım inşallah 37. Haftaya da sağ salim ulaşırsın sıkıntısız . 37 ve sonrası normal haftasında doğum zaten 🌸

Ftmlhn benim rahim ters kalp şeklinde 3. Gebeliğim 2 çocuğum da 40. Hafta da geldi bebek büyüdükçe rahim şekil alıyor korkma hiç sorun yaşamadım aksine bebeklerim doğmak bilmedi

Mavigozunannesi Böyle tecrübeler gözümü dolduruyor mutlu ediyor işte ❤️🥹 Allah razı olsun canım , Hayırlısı ile kucağımıza almak istiyoruz yavrumuzu 🌸🥹

Ftmlhn benimde rahmim hafif kalp seklinde ama ben ilk oglumda sıkıntı yasamadım yani söyle ki ağrım sızım olmadı. Ama 35+6 da suyum geldi. Daha sorna gebelik kayıplarm oldu kalpmdurması hsg de cıktı, yeniden gebeyim. Perinatolıg kalp rahmin dereceleri vardır dedi ve genel olarak düşüğe acılmqya baglı düşüğe sebep olmwz dedi, ama erken suyun gelmesine sebep olur dedi. O yuzden dikkat etmek gerekiyor. Birde sanırsam rahimdeki sekil bozukluguna baglı ağrı sızıyı fazla hissediyoruz. Ben ayakta fazla kalmıyorum ağrı ve baskı hisseidyorum