Merve1616 Merhabalar Bu cumartesi hayat hastanesinde detayli ultrasona girecegim.Dr Fatma hanım yapacakmis ultrasonu.Kac dakika sürüyor,eşimiz de yanımızda girebiliyor mu? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
bsraa16 Merve1616 bende 6 haziranda giricem kaç gündür buraya yazıyorum ama çok da cevap alamadım belki sizin sayenizde bende burdan öğrenirim ☺️☺️ girdiğinizde yazar mısınız acaba buraya dosya içinde cd resim veriyorlar mı ilgilesi nasıl çok merak ediyorum 🙈
SKayaa Merve1616 yaklaşık 25 , 30 dk sürdü benim bebeğin kendini göstermesi ile ilgili biraz sürenin uzaması benimki kendini çabuk gösterdi ….eşimle birlikte girdim
qwertqwert Ayse6616 perinatolog hekim düşünüyorsan kesinlik tek isim var mehmet özgür akkurt ben eşi iltaç hanımda doğum yaptım harika bir çifttir
Ayse6616 bsraa16 teşekkür ederim fiyatlar sanki tek fiyat sistemi gibi 1500 e bağlamışlar 🙄🙄 umrum memnun kalırsınız bnm daha 5 6 haftam var ama şimdiden araştırma yapıyorum İnegöl den geleceğim bursa da yaptıracağım
bsraa16 Ayse6616 evet en aşagı zaten 1000 tl sonomar ı çok duydum aradıgımda nakit 950 kartla 1000 tl dediler ama ben doktorun dediği fatma hanıma karar verdim 😊
Merve1616 bsraa16 Doktorum aslında lotus plazadaki bir perinatolugu önermişti ama doğum paketi aldım hastaneden ek ucret ödememek için hastanede yaptırmak istedim detayliyi
Merve1616 bsraa16 Az önce çıktım detaylı ultrasondan 15 dakika kadar sürdü Dr.Fatma hanım her şeyiyle anlatıyor ve çok şeker bir doktor Önce organlarını inceledi bebeğimin Sonrasında 4 boyutlu şekilde goruntuledi Eşimi çağırdılar o da görsün diye🌸 Bir dosya içerisinde bebeğin organlarinin ultrason fotoğraflarını ve 4 boyutlu fotoğraflarını verdi🌸
bsraa16 Merve1616 direk doktorunuza çıktınız mı göstermeye peki yoksa randevu alıp mı göstereceksiniz