Gulii Kızlar 28 haftalık hamileyim. İki üst bacağım da kasığa yakın küçük bir şekilde çatlamış. Çok üzüldüm, daha da çatlamaması için neler yapabilirim, bu küçük çatlaklar büyür mü? Bio oil kullanıyordum hindistan cevizi yağına da yeni başlamıştım
pandoraninkutusu Gulii ne yaparsanız yapın çatlar hiç birşey engelleyecegini düşünmüyorum ☹️ öyle okumustum yani bildigimden degil
Anneyiimmz Gulii 30 dan sonra haritaya döndüm bende öncesinde olması diye sevindim ben de şok şey sürdüm ama olunca oluyor demekki genetik bence benim de üst iç bacağım ve göbeğim çatladı bebek içinden çıkınca daha belli oldu üzülüyorum ama olsun bize onların hatırası 😬
nefessmommm Gulii bende korkuyorum ama başıma da gelecek farkındayım evet nemlendir ve çok su tüket suyu az içenler daha çok çatlıyormuş diye okudum
Suragurlrr Ben ilk gebeliğim de de kullanmadım ikinci de de suan kullanmıyorum göbeğim de catlaklar olmadı. Üstelik kilom olmasına ragmen annemde de olmamıs zamanında bence biraz genetik bazıları ne yaparsa yapsın catlıyor mesela yan komşum her gün sabah aksam yaglanıyordu ama yine de catlakları oldu 🤷♀️ olsun canınızı sıkmayın o hamilelikten kalan güzel bir hatıra olur🫠
Ulviyya-25 Tusemciiim ablacım tuvaletle ilişkin nasıl?😄bende çok su içiyorum,tuvalet yapışacak nerdeyse🤣
Tusemciiim Ulviyya-25 Orayı hiç sorma lavabo ikinci evim oldu hiç karıştırmayalım 5-6 dk’da bi sürekli giriyorum 🤣🤣
Tusemciiim nefessmommm amiiinnnn inşallah 🙈 Ama kişinin bünyesine genetiğine bağlı olduğunu düşünüyorum ben 😏
Cekilmezbirkiz Gulii maalesef yapısal ve kilo almayla ilgili ne yaparsan yap en fazla izleri azaltabilirsin. Çok kilo almamaya çalış bir de karışım yağ kullan. Kakao, susam, badem yağı vs karıştırınca çok güzel nemlendiriyor