mhtp18 Kızlar bu hafta neler yapabılırız dogumu hızlandırmak ıcın doktorunuzdan aldığınız tavsiyeler neler gelin bi konusalım 😊
reinamm mhtp18 cnm 28 haftalığım sürekli hareket halinde olman faydana olur. Perine masajı yaptın mı hiç
Htcmstfomer mhtp18 sguat sonra secde pozisyonunda durma bol hurma ve yuruyus bnde 40+1 de kndi sancmla dogurdum 😊 o gune kdr hicbiseyim yoktu sanciya dair ve bir gun icinde sabhtn basladi aksam doguma gittim 🙈🙈
Semra88 mhtp18 ben 39 dokuzuncu haftadayım açılma için günlük 6 hurma yiyom duşa sık sık girmek deniliyo ama aklında bulunsun sancın geldiğinde veya banyoya girdiğinde direk karnına sakın su tutma ve squa hareketleri
Gul_hamad Htcmstfomer sanci nasil oliyor? Bende dunden ara ara bir agri giriyor karnima öyle böyle degil. Oturmak mumkun degil,yurudukce de geçmiyor. 3 4 dakika sürüyor sonra geçiyor. Zaten yarin sabaha süni sanci icin cagirdi doktor
mhtp18 Htcmstfomer ay ne kadar güzel özendim suan 🤗 Allah’ım bana da nasip etsin hurma yiyorum bol bol ama sguat benı cok zorluyor cömelme hareketi diil mi o
Htcmstfomer Gul_hamad boyle kuyruk sokumundan bi sicaklik vuruyor kasiklarina ordan dix kapaklarina kadr inen bir uyusukluk hissediyosun yaninda birde kasik ağrısı ve araliklari hic degismeden 5 dakikada bir oluyor gittikce siklasip 3 dakikada bire düşünce dogum başlıyor cnm
mhtp18 Semra88 o karnına su tutmama olayı erken haftalar ıcın degıl mı erken doguma sebep oluyor dıye
Semra88 mhtp18 araştırma yaptım sancın başladığında duşa giriliyo ya eğer direk karna su tutunca çok zararlı bebek anne karnına kalasını yaparmış o yüzden duşa girdiğinde sırtından insin su