Kızlar biraz içimi dökeyim şuan hastanede yatıyorum
Suyum sabaha karşı geldi yürürken hep akıntılar oldu sıcak sıcak eşimle daha fazla beklemeyelim deyip hastaneye gittik yatış verdiler
3 cm açıklık vardı normal doğum istediğim için bekledik suni sancıyla beraber biraz ağrılarım oldu annem panik diye kayınvalidemi aldım annemde sonradan geldi
Açıklık 4 ü bulunca epüdral taktırdım o kadar rahatladım ki o aşamadan sonra açıklığım 7 cm oldu daha sonradan bebğin kalp atışları çok düştüğü için(zaten en baştada düşüktü yükselir diye bekledik) doktorum beklemeyelim deyince sezeryana aldık ben biraz o kısımda ağladım tabi normal istediğim için ama riskede atmak istemedim
Asıl komik kısmını şimdi anlatçam
Doktor sakın bişi yeme demişti bana ama tabikide annem ve kayınvalidem güç gelsin o kadardan bişi olmaz diye muzu tıktılar ağzıma
Onlarda heycanlıydı onlarıda anlıyorım anestesi uzmanı kızdı tabi bunu duyunca kayınvalide ve anne terörü deyip mecbur seni alıcam bekletmeem dedi senimde gönlün varmış ama yemekte deyip suuçu tamamen onlara attırmadı🤪ben sezeryan bitmesine yakın muzları kustum oraaki ortam baya neşeliydi bebeğime muz bebek falan dediler göbek adını muz kıoydular Daha sonra bebekten bir yarım saat sonra odaya çıktım tabi herşey bebeği kucağama alana kadar geçti bitti sezeryan ağrılarım oldu ama ona bakınca ve dokununca aklıma ağrılarım gelmedi 😍 hepsini yaşadım suni sancı epüdral sezeryan en çok beğendiğim aralarından epüdraldi vücudum uyum sağladığı için mesela yandaki hastanın vücudu kabul etmemiş oda var
Ama epüdral içünde 4 cm açıklılk lazım o kısma gelene kadar ….inş günahlarım dökülmüştür
Sezeryanıında zorluğu dikişlerin hafif ağrıları olup ayağa çok dikkatli kalkıyorsun inşallah bu süreçte hızlı geçer