Zeynep0409 Merhaba adetim ayın 22 sinde ama ben dayanamadım bugün yaptım testi ve 2. Çizgi aynı gölge gibi ama belli yani ben gördüm birde siz bakar mısınız böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba resim yüklemesi biraz zor oldu ama yüklendiğinden tam emin değilim inşallah olmuştur❤️😍 https://www.hizliresim.com/r07ym8b
Aylanursu Zeynep0409 Evet yüklenmiş cizgiyide gördüm kan sonucu verin isterseniz daha çok yeni oluşuyor var gibi
Ay12345 Zeynep0409 bende bu şekilde öğrenmiştim adet tarihine 5 6 gün vardi kan tahlili yaptırın çizgiyi gördük nasılsa hayirli olur inşallah :)
Anneumut2318 Zeynep0409 evet canım silik görünüyor acile gidip bi kan ver ben öyle yaptım ama benimki ikisi netti ama emin olmak için acile gittim
fztanne_ Zeynep0409 bence var canım vakit kaybetmeden kan ver öğleden sonra en azından sonucu alırsın
Zeynep0409 @Ay12345 ayy inşallah hemen yaptıracağım kan tahlili 🥲🙏bende çok azda olsa gördüm ama hemen sevinmek istemedim acaba böyle olan varmı gebelik varmıdır bilemedim .o yüzden post açtım 🥰🥰çok teşekkür ederim
Zeynep0409 @Aylanursu inşallah vereceğim bugün yani hemen sevinmek istememiştim. Belki böyle olan yoktur falan diye ama şuan kendimi tutamıyorum 🥲🥺❤️ çok teşekkür ederim cevabınız için
Derya2828 ben de gördüm hayırlısıyle gelsin insallah ama kan testinde tam çıkar gebelik durumı olmayınca hiç olusmuyo o çizgi
Hazniyee Zeynep0409 bende boyle ogrenmiştim canım suan 13 haftalık olduk bıle .. ki benımki senınkınden daha belırsızdı dusun 😂
Zeynep0409 @Derya2828 ben biraz 7 gün olunca kararsız olmuştum ama yorumlara baktım böyle olupta öğrenen çok var hemen gidip vereyim bende🥰
Zeynep0409 @femme çok teşekkür ederim hemen gidip kan vereceğim inşallah bende güzel haberler alırım 🥰❤️