cansu15 benım hamileliğin başından beri tehlikem var inanın her doktora gitiğimde uyarılıyorum evet cok zor bu piskoloji ile kalmak ama suan için yapcağın en iyi sey tabı once doktoru dinle bolca su içmek tuzu tamamen kesmek tansiyonunu günlük sabah aksam hata öğlen ölçmek dinlenmek bolca uzanmak dünya yansa umrunda olmaması sadece bu sürece odaklan allah çok şükür ki 32 haftadasın hiç panık yapma cok yüksek olsa zaten ditek yatış verirdi kaç suan protein ? Çok geçmiş olsun sabah kalkınca ilk limonlu suyu içmek idrara cıkmak sonra yemek yemek de fayda ediyormus ama ekbete hepsi kişisel tavsiye ha arkadasım dediği gibide hergün magnezyum iyi gelir böyle durumlarda kişi kendi bilgili bilinçlı olcak ama zor ilk hamileliğimde deneyımlı olduğum için ben hemen hamilelik başı doktorlara uyardım yönlendirdim ilk oğlum 33 hafta ile uyumlu doğdu 37 haftada olmasına ragmen küçücüktü artık almak zorunda kaldılar ama allah şükür şuan çok iyi olduğu gibi maleef kötüde var sen sürekli pozitifi düşün 🌸