Kubrakarahan Gece gece eşim aklımı aldı bilmeyerek tabi ama cok korktum baya korktum sıçradım resmen bebeğe bişey olmuşmudur ya ??
gulsahklkn Kubrakarahan Aynısı şuan başıma geldi rüya gördü heralde öyle bir ses çıkardı ki boğuluyo sandım elim ayağım titredi
elaymoms Kubrakarahan Ben depremde korkudan altıma isemistim (ciddi manada söylüyorum bunu)çok şükür bebeğime bir şey olmadı. Şuan yanımda mırıldanarak uyuyor :) güzel düşün güzel olsun. Hareketlerini de hissediyorsan bir problem yoktur.🐣
TomrisHanim Kubrakarahan bende öyle oldum zıpladım bağırarak resmen çok korktum kalp çarpıntısı başladı korkudan sakinleştim bişey olmadı düşmemeye dikkat et korkudan bazılarinin dengesi dağılıp düşebilir böyle korkutmalarda
123esr_ Kubrakarahan yok ferah tut su iç bebişin oynuyordur ben hemen üzülünce korkunca çikolata muz bişe yiyip uzanıyordum oynuyordu sorun yok der rahatlardım
BozkrtArs Kubrakarahan canım birşey olmaz Allah’ın izniyle bizde deprem yaşayan insanlarız haftalarca kalbimin ağzımda attığını biliyorum. İçini ferah tut. Evlatlarımız bizim için sımsıkı ayakta❤️
[silindi] Kubrakarahan 38 haftaya gelene kadar kaç kere yüreğim ağzıma geldi çok şükür bilet olmadı kötü düşünme bişey olmazinşAllah
fztanne_ Kubrakarahan canım geçenlerde deprem oldu gece bayağı korktum çok şükür bir şey yok eminim yoktur sende de
gulsahklkn Kubrakarahan Normal hissetmemen yavaş yavaş belli eder kendini baloncuk patlıyo gibi karnında 😊