Iscn Rmysnrrr 22. Haftadayım 4 kğ aldım canım ne isterse yiyorum ilkinde 14 kğ almiştm toplam hepsi kendiliğinden gidiyor kiloların😋
Tugbamf Selinakbas ay bende 4e yeni girdim 2kiloya yakın aldım normal mi acaba ya ben bide tüp mideliyim deli gibi bi iştahım var hep biseyler yemek İstiyorum 🤦🙃
Tugbamf Selinakbas sizde böyle misiniz acaba? Oğluma hamileyken böyle değildim şimdi kız diye mi farklı bilemedim hep açım hep yiyorum her gün birşeyler istiyorum deli gibi yani 😂
Tugbamf Anonim3447 hayır hayır öyle demeyin kendinize o ödem varya doğumdan hemen sonra iniyor benim eller ayaklar davuldu doğurdum ayaklarıma bakıp benim ayaklarım meğer ne güzelmiş diye ağladım 😂 üzülmeyin ,8 kilo gayet iyi bir kilo hepsi size ait değil bide yani
Yrgnnnnnn Sere şeker testi yaptırdınız mı. Açlık ondan olabiliyor bende doymak bilmiyordum şekerim yüksek miş meğer
Linday Kilo almayanlara hayran kaldım resmen. 10+4 haftalık hamileyim 2 kg aldım bile. Tatlı, abur cubur vs de yemiyorum ama nereden geldi bu kilo anlamadım. İnşallah çok kilo almadan bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🥰
gizcansen 25.haftadayım 8 kilo aldım, aşırı bir yemem ıvır zıvır asla yok ama alıyorum. Kilo sadece göbekte toplandı diğer heryerim aynı duruyor . 70’le doğuma girerim diyordum ama artık çok geç sanırım 🫣 75’le girsem iyidir diyorum
Sirine34 50 ile hamile kaldım 63 kiloyum 30. Haftadan selamlar oğlumdada böyleydi 68 le doğum yapmıştım
damila En çok bu son beş haftada aldım 60 ile başladım /26 haftalığım 2 kilo birden gelmiş toplamda ise 5 kilo aldım
Yrgnnnnnn Rmysnrrr 27. Haftada 14 kilo almıştım 1 hafta önce şeker diyetine başladım 1 kilo vermişim 13 kilo aldım ama aşırı zayıf tım hamile kaldığımda 39 lardaydım