elaymoms Evet evet üstüme kakasini yapıyor. Hemde her seferinde 😂😂 görümcem kaynanam vs değil 9 ay karnımda tasidigim kizcem altını her açtığımda püskürterek üstümü başımı kollarımı kaka yapıyor. 😂😂 Benim anlamadığım şey neden altını açtığımda yapıyor bunu🤣🤣
Esca elaymoms bunla alakalı bi video izlemiştim. Altini açmadan önce bebişin karnına masaj yapıp biraz bekliyodu
NobleMom elaymoms Kakasını bu kadar tazyikli püskürterek yapıyor olmadı normal gelmedi bana. Amacım sizi korkutmak değil yanlış anlamayın. Çişini püskürterek yapsa anlarım ama kakasını bu şekilde yapıyor olması düşündürücü. Benim kızımda 2 buçuk yaşına kadar bezlendi. Bir kere bile kakasını üstüme püskürtmedi. Makat darlığı olabilir. Bi doktorunuza kontrole gittiğiniz zaman anlatın bu durumu.
hiyelist elaymoms bi sefer benimki de yaptı resmen bacağıma s.çtı 😂😂 galiba bacaklarını kaldırınca istemsizce yapıyorlar 😂
elaymoms hiyelist Aynen aynen altını korkarak açıyorum yemin ederim 🤣🤣 hiç boşa sallamiyo da direkt nokta atışı yapıyor her yerim b.k oluyor 🤣🤣🤣
elaymoms NobleMom merhaba , teşekkür ederim yorumunuz için. Bebeğim henüz 20 günlük ve yenidoğan bebeklerde bu durum normal kabul ediliyor☺️ kakasını yaparken gazını da çıkarttığı için bu şekilde fışkırma olması normal😅
NobleMom elaymoms Siz daha iyi tanırsınız tabiki bebeğinizi 🙂 Daha önce duyduğum bir sağlık sorunu olduğu için aklıma geldi söylemek istedim bende 🙂 Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin 🌸