Yldzzz16 Haftaya girdik hala asla karar veremiyorum hiçbir ismi tamam bu diye benimseyemiyorum var mı benim gibi anneler 😭
sulekzl Yldzzz16 bizde Zeynep İlya düşünüyoruz eger kesinleşirse cinsiyet Efruze Asya Nil Eflin bunlar nasıl
Yldzzz16 Gamzeyegin nolucak böyle bu gidişle isimsiz doğucak atsız diye kendi kendime dalga geçiyorum artık 😅
Yldzzz16 Cakiltasiii teşekkür ederim önerilerin için çok bakıyorum ama yok yani bilmiyorum sanki tüm isimler havada kalıyor gibi
EbrumM-07 Yldzzz16 bizde Efruz ikra da karar aldık ada lina defne Asel vs çok takılan isimler farklılık olsun
Badem_gozlum_ Bende kararsızim ama hoşuma giden isimleri paylaşim. Doğa Asya Duru Melisa Ela Meryem derin deniz lale kardelen Ahsen Asel efnan Gül
Yldzzz16 EbrumM-07 evet isminiz özel olmuş gerçekten ortada hep aynı isimler dönüyor adıyla yaşasın 🌸
Yldzzz16 Amineazra ogrencianne35 teşekkür ederim güzel isimler öneriler için 🌸 içlerinden birine karar vereceğim artkk
Amineazra Yldzzz16 biz Amine Azra koyacağız inşallah:) sare sena alya hafsa sevde hüma hüda Rana Betül erva Rabia hifa gibi isimleri de beğeniyorum 🌿
Eylulmom Yldzzz16 bende 32.haftadayım çok bilindik isimler var yada çevremde de var o isimleri kullanan ne koyucam hiç bilmiyorum bebeğim doğucak ismi yok ☺️🙈 bende değişik bilinmedik isim istiyorum
Yldzzz16 Eylulmom aynen güzellerin hepsi çevremde var diğerleri de zaten artık herkrs koydu hem farklı olsun hen güzel olsun hem biraz dini olsun hem modern olsun derken çember zaten dar işimiz çok zor 😅