SevgiKNGR Yani evet çabuk büyüyor diyorlar ama bebek minyon küçük olursa o 0-3 yada 3-6 aylıklar bol durur bebeği sarmaz diyen oldu siz nasıl yaptınız yapacaksınız yada
Aysee1123 SevgiKNGR Ben yenidoğan dahil hepsinden aldım. İlk etapta yenidoğan anca olur ama 3 ve 6 yı daha çok aldım
Kelebekk-0307 SevgiKNGR bebeği ilk zamanlar hicbir türlü sarmıyor zaten kilolu bebek değilse 0 3 almıştım en küçük sorunda yaşamamıştım hava zaten sıcak kaldi ki bebek ilk zamanlar kat kat giydiriliyir zaten geniş olması sorun olmaz
Ebrarkubra SevgiKNGR canım yenidogani bir hafta 10 gün zor giyiniyorlar bebek 3 kilo üzeri doğarsa bir kere zor giydiririm… 0-3 ay çok daha kararında 3-6 ay büyük olur
Egeminannesi SevgiKNGR yok cnm almadım hepsi 03 du biraz bol olur ama uzun giyer kötü durmuyor zaten büyüdük ce 3 6 aldım bu arada ebebekte indiirim var beyaz zibinlarda 6 al 5 öde ben onlardan kullanıyorum hiç kötü olmadı
Burcum SevgiKNGR 2500 gr doğunca apar topar 3-4 takım yenidoğan 0-1 ay aldı eşim. Çünkü içinde kayboluyordu. 2 takım alcam yine bu doğumumda da