YaseminBatrk
Başından beri o hastaneye gidiyorum memnundum bi sıkıntı yoktu dogumu orda düşünüyordum. Zaten arastırmaya yonlendirildim 3.sezeryan diye.
35.haftaya kadar bi sıkıntı yok sonrasında gel gün vericez dediler.
Ufak bi sakatlanmam söz konusu oldu rontgene girmem gerekiyordu. Hemen acil en yakın hast gittim Ortopediye gozuktum. Kadın dogum gormeden onayı olmadan olmaz dendi.kadın dogum muane etti beni onayı verdi. Ortopedi kabul etti ama rontgen cekilcegi için tüm riskleri anlattı bebek için bende kabul ettm mecburen neyse grdm çıktım cokta onemlı bişeyim cıkmadı şükür.
Cuma gününe sakurada randevum vardı. Acilden baska hast girdim diye MHRS otomatikmen randevumu iptal etti.
Ee ama benım sezeryan gitmem gerekiyordu. Neyse 23 aylık oglumuda aldım 1 saatlik uzaklık hast sabah 7 de gittim. Durumu izah ettim ama bana verdikleri randevu gün içinde saat 12,5 -1 arası ama beni saat 2’de aldilar.Perişan oldum orada cocukla durmuyor uyumuyor yoruldum peşinde. Neyse saat geldi girdim.ufak oglumu kabul etmedi doktor halbuki daha önce alıyordum sorun yoktu. Yasak dendi. Ya baska güne randevu alın yada ailenizden birisi olsun dedi. Tek geldim kimse yok dedim. Alamam dedi. El insaff yaa dedim sabah 7’den beri cocukla burdayim 35.hafta sezeryan olucam. Yok kabul etmedi. Mecburen kapının önündeki gebe bayanlardan rica ettim ogluma baktılar ama durmuyor aglıyor.
Baktıgınıda begenmedim. Hiç bi sorun yok gebeliğimde. Suyun fazla cocuk ölebilir dedi.🤷♀️
Gün ne zaman vereceksiniz dedim. 37.haftada dedi. Cok geç değil mi 3.sezeryan benım.
Cok yogunluk var 37.haftada gün veriyoruz 39’da doguma alıyoruz dedi. O kadar bekleyemem ya dogum baslarsa ddm. Yapabılcegım bişey yok dedi. Resmen savdı benı basımdan. Nst hiç baglanmadım. Bana diyor ki hem suyun fazla bebek ölebilir o zaman al nst yada madem riskliyim dedigin gibi al erkene doğumu. Kalktım gittim. Sabahtan bu yana saatlerce durmama degmedi. Belkide manyak bir doktora denk geldim.
Ertesi gün hemen bakırkoy sadi konuga gittim. Hiç sıra falan beklemeden direk ameliyathane kısmına girip 35.haftada bana gün verdiler. 39seni bekletemeyiz riskli 3.sezeryan rahim sarkması olur dendi. 37’de bebegi alıcaz. P tesi nasipse dogumum var 🙄
@Volse_