KubraMurat Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz yasa neyi uygun gördünüz? Yumusatıcı bebek sabunu deterjanı ve sampuanı olarak
cokkasmabeabi KubraMurat yumuşatıcı gerek yok. Dalan roxy aldım 3 paket baya gider diye düşünüyorum şimdilik.
guzelanne01_ KubraMurat dalinin sıvısı ve yumuşatıcısını kullandım kızımda yine oğlumda Allahım izin verirse dalin kullanacam
hms Bebek kıyafetlerine kesinlikle yumuşatıcı kullanılmaz. E bebekte satılan deterjanlardan kullanabilirsiniz.
KubraMurat cokkasmabeabi Nursena0378 cokkasmabeabi Genel olarak ebebek markası memnuniyet toplamıs o zaman baby me den bahsediyoruz dimi yanlıslık yok
Nursena0378 E bebek markasının toz deterjanını aldım ben yumuşatıcı kullanmıyorum Toz deterjan erimiyor tortu kalıyor laflarına inanmayın 30 derece de bile kusursuz çıkıyor
guzelanne01_ KubraMurat bebek şampuanı olarakta kızımda dalinin ve chicconun setini almıştım ikiside yaramadı Alerjik ileri derece kızımın cildi eczaneden topicramın ürünlerini kullandım şimdi ne alacam bilmiyorum bende