Mhtpgnby Kızlar 6 haftalık hamileyim hatta hamile oldugumu 3 gun once ogrendim ve nefes darliği var 1 haftadir falan normalde son zamanlar olur benim baslangicta oldu sizinde boyle bi durumunuz var mi
Mutlulugumm Bendede olmustu normal genelde sirt ustu yattigimda oluyordu suan 13um bi sknti yok cok sukur
FatmaKandemir Ben 25 oldum hep vardı hala da var hatta daha fazla var birazcık yemek yesem hiç nefes alamıyorum şimdiden son haftaları düşünüyorum 😣
ozlemrcp76 Ben 15 +3 teyim bende nefes alamiyorum sol tarafimdan mideme bir baski oluyor kasiktan baslayip mideme kadar uzaniyor
arzum8683 ilk zamanlarda hissedim 31haftalık olduk daha var ama başlardaki gibi rahat olmuyo nefes alışveriş sona doğru dahada zorluyor insani cnm olsun ama bebeğimin orda iyi olması daralan nefesime bile değer hepimiz için öyledir eminim😊
Mhtpgnby arzum8683 iyi olsun da daralsın problem değil canim ama ona zararı olur mu diye korku var endişeleniyorum daha cok yeni oldugu icin
Mhtpgnby Henuz kadin doguma gozukemedim pazartesi gidicem kan tahlili yaptirdigim hastanede doktora sordum nefes darligi yapmaz yeni falan dedi son aylarda olur dedide ama bende bu durum onceden yoktu yeni basladi tesadufmu yani dedim. Birde malesef tiroit yuksek cikti bebege zarar vermemesi icin ilac kullanmam gerekicek baya sıkıntı yaptim kendime yatarken ozellikle inanilmaz nefessiz kaliyor gibi oluyorum neyse insaAllah gecer
arzum8683 Mhtpgnby yok cnm korkma hiç bi zararı yok ben doktoruma sormuştum bebeğin sağlığıyla hiç alakası yok dedi rahatım bende o yüzden 😊