Sennuraslmelek Merhaba 33+3 haftalık hamileyim buqun sağlık ocağına idrar testi verdim protein +1 keton + lökosit 10-12 epitel 7-8 çıktı tansiyonum 11 -7 doktoruma sonucu attım antibiyotik 1 hafta kullan sonra konusucaz dedi başınıza gelen warmı bi sıkıntı olur mu
Elatalay Sennuraslmelek aynen bnde onu kullandim hamileyken kullanabilcegimiz antibiyotik aksef ben hala bisey olsa aksef iciyorum direk
Herseyguzelolsun7 Protein enfeksiyondan gibi görünüyor o yüzden korkmayın. Enfeksiyon geçince o da geçer inşallah. Tansiyonunuzu sürekli ölçüyor musunuz
Sennuraslmelek Herseyguzelolsun7 ewet 10 11 arası çıkıyo tansıyonum bugün kontrole gittim doktor enfeksiyondan pozitif çıkmış o dedi hapı kullan zaten 35 hafta olucak bidakı gelişine sıkıntı olmaz artık dedi
Ayrum Kızlar benimde kan değerim çok düşük cikiyo yukseltemiyorum napican bilmiyorum kanım 4 cikiyo hep
Sennuraslmelek Ayrum kan ilacı yokmu ben hiç kullanmadım daha magnezyum ve decavit kullanıyorum sadece
Herseyguzelolsun7 Sennuraslmelek evet enfeksiyon pozitif yapıyor bazen proteini ben de yeni öğrendim. Geçmiş olsun hemencecik geçer inşallah