Zekiye45- Geçen hafta bu ayın 11.5.2023 yani perşembe günü kadın doğum gittin kızlar 5 buçuk haftalıksın dedi şükür keseyi gördük ama 5buçuk haftalık Nası oluyor mesela 5+5 mi yoksa nasıl biri bana yazar mı😀
iremcannn1907 Zekiye45- kafan karışmasın canım. Uygulamaya son adet tarihini yaz otomatik hesaplıyor zaten
Zekiye45- Ozoooo felan derken tam olarak soruyorum uygulamayı takip etmek için bebekte ne geliştiğini 😃
Ozoooo Zekiye45- canım sen son adet tarıhını biliyorsun demi ona göre kaç haftalık sa odur yani ilk haftalar geri den gidebilir ileriden de sonra zamanla düzeliyor
Semanursallan Son adet tarihine göre hesaplasan daha mantıklı ayrıca haftanın 7 gunuyse bucugu 5 mi oluyor?
Zekiye45- Semanursallan son adet tarihine göre bugün tam 7 haftalık Mart 28 son adet tarihim benim ama doktor geç döllenmiş dedi o yüzden 5buçuk haftalıksın demişti bana
Asligibidir O zaman ultrasona göre belirleyeceksin bir dahaki gidişinde doktora net gününü sor söylesin ama şuan için son adet tarihine göre de hareket edebilirsin 1 hafta çok önemli bir fark değil sonradan bebek o arayı kapatıyor zaten