Meneksedemir Şehir hastanesinde ayrıntılı ultrason doktoru gitmiş celal bayara acaba gidip gün mü veriyolar yoksa hemen giriyormuyuz
Stardust Meneksedemir benim komşum celal bayarda yaptırmış oradan biliyorum. Onlar sıra yok diye 1-1,5 ay önceden randevu almışlar. Çok detaylı bakıyorlar araştırma hastanesi oldugu için dedi. Memnundu baya. Bende 1 ay sonra gibi giricem ama sıra alamadım randevu sisteminde perinatoloji diye bölüm çıkmıyo.
Kedilinebebelianne Meneksedemir ben 14 şubatta girdim detaylı ultrasona öncesinde oradaki doktora muayene olmaya gitmiştim o yönlendirdi öyle randevu vermişlerdi herhangi bir ücret ödemedim doktor güler yüzlü ilgiliydi ve çok detaylı bakmıştı. Ellerinde ultrason kağıdı olmadığı için görüntü veremiyorum ama ekrandan fotoğraflarını çekebilirsin demişti
momymomm Muhtemelen aynı gün girersin ama tavsiye etmem devlet olmasına rağmen 650 tl para verdim ve 20 dk falan sürdü ne görüntü ne fotoğraf hiç bir şey alamadım üstüne bir de korkutarak bebeğin kalbinde delik olduğunu genetik hastalık için karından sıvı alınması gerektiğini ama bu işlemin çok pahalı olduğunu söyledi tekrardan özele gidicem ben
Meneksedemir Stardust şehir hastanesinden gitmiş doktor oraya onun için doktor celal bayara gönderdi oraya gidipmi sıra alıyoruz yoksa telefondanmi merak ettim
Stardust Meneksedemir onu bilmiyorum arayıpta alınabiliyordur belki. Biz salihlide oturuyoruz çünkü. Ben e randevudan baktım bölüm çıkmadı. Büyük bi ihtimal arayarak. Ararsanız eğer bana da yazar mısınız?
Alpkaran Bende bugün gıttım celal Bayar’ın gonderdı ama ne randevu var ne bısey günüm de gecıyor bıde neden paralı anlamadım
Stardust Alpkaran paralı oldugunu bilmiyodum ben. Devlet ücretsiz diye düşünmüştüm. Özellerle arasındaki fark ne o zamansa
Meneksedemir Stardust denicem bakalım bulabikcekmiyim bulamazsam direk muayeneye gidicem ordan randevu verirler
Adenkaratepe Kendim CBÜ de hemşireyim Ayrıntılı ultrasonumu orada yaptırdım. Önce kadın doğuma sıra alacaksınız sabah 7 de gelip sıra alın, onlar sizi yönlendirecek ayrıntılı ultrason için. Ayrınca ücretli değil. Perinatolojideki doktorlar çok iyi.
Adaliko Adenkaratepe merhabalar hemşire olduğunuz için soruyorum . Celal Bayar’da sezeryan doğumda özel oda seçeneği oluyor mu bilginiz var mı
Alpkaran Adenkaratepe merablar ben bugın gıttom be ucretlı dedıler o hastaneye ilk defa gelıyordum buranın hastası degıldınız dedıler acaba oranın hastalarına mı ıcretsız
momymomm Alpkaran yok çalışıyorum sgk lıyım aynı zamanda eşimin de Bağkuru var 650 tl ücret ödedim ödemenin makbuzu da var şikayet etmeyi düşünüyorum