Hazalaskin Humzee16 güzel haberlerini bekliyorum. Gebeliğimin başından beri aktiftik cinsel anlamda ama bence etkisi oldu o son vuruş 😂
Humzee16 Hazalaskin ahahah biz çoktandır bıraktık gibi yaa eşimi bir türlü ikna edemiyorum bebeğe bişey olacak sen rahat edemiyorsun gibi rahatsız oluyorum size zarar vereceğim diye diyor. Halbuki herhangi bir riskimiz yok. Güzel dille anlatacağım artık kaçışı yok 😂😂🙈
1anne2bebek__ Humzee16 kız sus ağzına ıslak terlikle vurasım geldi. Daha ne istiyorsun bacım. Ağrı olsun başını duvarlara mı vurmak ne istiyiiiinnnn🤣 maşallah maşallah maşallah nazar değmesin inşallah az acıyla sızıyla fırtlatıverirsin bacım 🤣🫶🏻🫶🏻
Humzee16 1anne2bebek__ ahahah kız gerçekten art niyetle söylemedim 😂😂 hastenedeki abla öyle deyince bende şaşırdım bi tuhaflık mı var acaba dedim. Ayyy İnşâAllah güzel bacım hayırlısıyla 😂😂
1anne2bebek__ Humzee16 hayırlısı canım benim inşallah bir avazda sağlıkla kavuşursunuz miniğinle 🫶🏻♥️
Gulnar_95 @“Humzee16” İnşallah sizinkide kolay olur capucak biter🙏 2cm acilma vardi oğlen 3 gibi sancilarim basladi aksam 7 de kizim kucağimdaydi🙏 3.700 doğdu kizim
Humzee16 Gulnar_95 MaşAllah kilosu da güzelmiş bizimki birazcık minnak 🙈 daha kolay olur diyorlar tek sağlıklı olsun da ❤️