Birmelekbinsukurabbime Kızlar 36 haftalık hamileyim doğum yakın diye annem geldi evimi dip köşe temizliğini yapıyor her şeyi annem yaptığı halde ben hiç bir seye elimi surmuyorum ama çok yoruluyorum. Bir tek kahvaltı ve akşam yemeğini hazırlarken yardımcı oluyorum bu aylarda yorulmak normal mi iki adım atsam nefes nefese kalıyorum bacaklarim sanki tutmuyormus gibi oluyor oturdugum yerde bile yoruluyorum bebeğe bi zarari olur mu
reisMom Birmelekbinsukurabbime ben o kadar cok şiş hissediyorum ki kendimi balon gibi görünen o kadar değil ama ben şişlik ten gercekten haraket edemiyor gibiyim ayaklarım acıyor üstüne basarken ya dün cok ayakta kaldım ondan mı oldu ne oldu bilemiyorım kız kardeşime gel dedim oda gelmedi anneme de gel temizlik yapalım diyemiyorum 38 haftalık oldum ben de bu gün temizliyorum yarın kirli geliyor gözüme kafayı yicem ya 😭😭 yarın perdeleri falan yıkamak istiyorum bu, gün hic bir iş yapmadım yatak odam da yatagımın yeri değişecek eşime diyorum kardeşim gelecek 23 ünde onunla değiştiririz diyor ben artık toplayıp temizlemek istiyorum 23 ünğ beklemek istemiyorum kendim gitsem yatagı komidini bişi olmaz herhalde dimi eşim kızıyor ama kendim isterim gibime geliyor
ilaydailem Birmelekbinsukurabbime ay varya aynı postu ben açacaktım bugün bi hastaneye gittim geldim bi markete akşama elim kolum tutmadı nefes nefese kalıyorum her yerim ağrıyor resmen hemen yoruluyorum
yinehamile Birmelekbinsukurabbime benim ikinci hamileliğim daha 30+6′yım ama gündüz uykusunu pek sevmeyen 15 aylık bir de kızım var yorulmak ne kelime iliklerime kadar hissediyorum 😂😂😂 sabah 6 buçukdan beri ayaktayım, daha mutfağı toplayacam 🤦🏻♀️
yinehamile Birmelekbinsukurabbime benim ikinci hamileliğim daha 30+6′yım ama gündüz uykusunu pek sevmeyen 15 aylık bir de kızım var yorulmak ne kelime iliklerime kadar hissediyorum 😂😂😂 sabah 6 buçukdan beri ayaktayım, daha mutfağı toplayacam, makineye çamaşır atıp, kızıma mama yaptım mı İnşallah günü kapatacam 🤦🏻♀️
Birmelekbinsukurabbime reisMom bence yanınızda yardım edecek biri olsun ne olur ne olmaz diye Allah bin kere razı olsun annem geldi elimi hiç birşeye sürdürüyor tabi kıyamıyorum da sadece normal konsolların yetisebildigim yerleri sildiriyor agir falan kaldırmayın. Evet insan ev pis olunca sinir oluyor bende de öyle hiçbir iş yapmadigim halde ayak topuklarim aciyor nefes nefese kalıyorum. Annemizin ya da yakın birinin gelmesi sizin iciin daha iyi olur
Birmelekbinsukurabbime reisMom eşinizin de bu durum da yardımcı olması gerekir ağır falan çekmek itmek zararlı bence perde yıkamak çıkarmakta o kadar riske atmayın derim
reisMom Birmelekbinsukurabbime eşim yardım ediyor da elli tane laf söyleyince izinli ile3de gitmiyor halledelim dedim her gün bişi işi var dışarıda
ddilaraas Bende öyleyim hemen yoruluyorum kıyafetlerını ütüledik katladık çantayı yaptık çoğunu annem yaptı ben oturduğum yerden katladım çok az ayakta kaldım ama öldüm bel ağrısından falan hemen yoruluyorum valla
Birmelekbinsukurabbime ddilaraas evet bende aynı sekildeyim oturduğum yerdn kıyafet katladigim halde sanki bütün işi ben yapmışım gibi çok yoruluyorum ayakta duramiyorum siz kaç haftaliksizni
09-11-22 Ben 27 haftaligim şuan ama nefes darlığı yaşıyorum hemen yoruluyorum iki adım atınca çok erken değil mi daha
Sirine34 09-11-22 ah kendimi gördüm şu an 🤦🏼♀️ 28 haftalığız acayip yoruluyorum ilk gebeliğimde asla böyle değildim ama bu gebelik beni çok zorluyor 🥲
Birmelekbinsukurabbime ilaydailem evet bende de aynı iki adım atıyorum sanki uzun yol yurumusum gibi oluyor
Kubradgrmncgl66 Bende 25 haftalığım ve otururken bile yoruluyorum yemin ederim ama halimden anlayan yok aileme çok ama çok uzağım bugün hastaneye gittim geldim yoruldum başım ağrıdı midem bulandı ay yoruldum dedim kaynanam sanki sırtında taş mı taşıyorsun dedi
Birmelekbinsukurabbime Kubradgrmncgl66 ay o da söylenecek laf değil olabilir şimdiki hamilelikle eski hamilelikler aynı değil
Birmelekbinsukurabbime reisMom bana kalırsa hayat müşterek derim. Yani elinden geldiğince yardımcı olması gerekir sonuçta ikinizin bebegini tasiyorun
Brisii yinehamile sabah 6 buçuktan beri hiç oturmadınız mı vende daha yenı oturdum duş alıp ama cok kötüyüm kac haftalıksın
Birmelekbinsukurabbime yinehamile sizin işiniz daha zor valla 😌 ama bunlar tatlı yirgunluklar diyelim
yinehamile Brisii 30+6 yım, oturdum ama uyumadım kızım uyumamak için inat edince insan çocukla hep bir uğraş için de oluyor, yemek yap, karnını doyur, oyun oyna, duş aldır, etrafı toparla zaman nasıl geçmiş bilmiyorum. Sen kaç haftalık hamilesin?
Brisii yinehamile bende 30 haftalıgım geç uyandım ama hiç oturmadım gün boyu sonrada pişman oluyorum bu temizlik uğruna takıntılıyım herhalde