Sonnur2 Test yaptım evde pozitif çıktı henüz kan testi yapmadım . Adetim de gecikti zaten göğüsler çok büyüdü akıntım çok fazla oldu hamile olduğumla inanıyorum belki değilimdir ama yeşil akıntım başladı şimdi de çok korkuyorum normal mi
Arin31 Sonnur2 hamileliğim ilk aylarında yaşadım bu durumu doktorum enfeksiyon demişti fitil vermişti kullandım geçti ama doktorum ara ara yeşil akıntı olabilir korkma demişti korkmayın pazartesi doktora görünüm
Sarnes Doktora git hem hamileliğin garanti olur hem akıntının sebebi bnce gecikme çık evden kimliğinize alip
Sonnur2 İlçedeki acilbakmıyor ne yapacağım yarın da pazar akıntım aşırı derece değil ama rengi fıstık yeşiline benziyor
YagizAsyaMom Sonnur2 bence acilen bir doktora gidin enfeksiyon belirtisi bu ve eğer gebeyseniz riskleri fazla Allah korusun uygun bir tedavi ile çözülür en azından
Sonnur2 YagizAsyaMom ama acil bakmıyor gece gece ne yapacağım bilmiyorum birşey olur mu bebeğim varsa eğer
ozlemrcp76 Ben yasamistim buyuk ihtimalle enfeksiyondur canm senin doktora görünmen lazim bana fitil vermislerdi gecmisti tabi daha yenisin fitil verirlermi bilmiyorum ama muhakkah uygun tedaviyi doktorun soyler
ozlemrcp76 Sonnur2 bol su ve sivi tuketin bir sey olmaz insalllh bide agir is yapmayin pazartesi hayirli sonucalarla gelin insallh
Fatmaasel Belirtiniz hamilelik belirtisi bende çok akintim olmaya baslamisti normalden fazla ve testte pozitif çıktı göğüs hassasiyeti vardi...akıntı kahverengi veya pembemsi değilse korkmayın ağrı falan yoksa telaş etmeyin hamileligin ilk zamanlarında akıntı oluyor hele birde idraryolu enfeksiyon varsa bol sivi tüketin ve pazartesi muhakkak kadın doğuma görünün geçmiş olsun 😊