beyzacmvrc Elis-im 20 li biseydi ama tam bilmiyorum 😅 Şimdi koyduğu an nereye elini koysa orsya gidip vurmaya basliyo Valla bazen ben uğrasiyorum tık yok sen bak bide belki sana tepki verir diyorum anında tepki veriyor babaci bı kız olacağı anne karnından belli oldu 🥲 35 iz şu anda bizde 🌼
Elis-im Syma_07 Yaaaaa sonumuz benzemez işallah benimde aynııııı😁😁25. Haftafayım benim içimde sürekli hareket halinde bazen gücüm kalmıyo ama babası dokununca kızım hiç hareket yok🥲🥲🧐
runkli0606 16.haftadan beri hissediyor eşim hatta hiç hareketsizken onun sesini duyunca bana tekmeyi geçiriyor🙈🙈
Syma_07 Elis-im şuan bile babası evde yok dışardan döndüğü belli oluyor mesela ama babası hissetmedi hiç 30 haftama girdim 😂
Nurcanben 18 19 da ben hissettim tam emin değilim ama 22 de falan hissetmeye başlamıştı eşim sanırım şuan 27 haftalık olucam hem gözle görünür bir şekilde hissediyor hemde dokununca çok rahat hissediyor 😂
yesilkahve Elis-im tam haftasını hatırlamıyorum ama ilk hamileliğimde 33 den sonra hareketler artık sıklaşmıştı, geceleri çok hareket ettiğini söylüyordu 😅 karnın bana değdiğinde sürekli hareket hissediyorum geceleri ne oluyor diye uyanıyorum demişti ahahaa😅