Sareee39 Kızlar siz kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz dr. Bana Feramat verdi ve acıkınca iç 1 saat bekle sonra yemek ye dedi ama aç karnıma içtiğim için yemeği ağzıma koyduğum an kusuyorum sizde ki durumlar nedir 😕
Poncikpanda Sareee39 ferrum kullanıyorum ben,tokken al dedi,süt ve süt ürünlerini kullandıktan sonra alma portakal greyfurt suyuyla felan iç dedi. Isterseniz doktorunuza söyleyin değiştirsin ilacinizi baya kötü yapıyormuş sizi faydasından çok zararı olur böyle
cerenil Sareee39 bende aynıyım kusuyorum 24. Haftadayim damardan alicam sanırım demir takviyesini hiçbir şekilde içemiyorum cunku
Sareee39 Poncikpanda şuan 12. Haftamdayım ve randevum 17. Haftamda o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum 🤢
Sareee39 Nese92 gece uyumadan içemiyorum çünkü 1 saat sonrasında yemek yemem gerekiyor aç karnına içip uyunmuyor 🫣
cerenil Sareee39 bugün beni dahiliyeye yönlendirdiler damardanda olsa demir almalısın çok kötü durumda değerlerin dediler içebilirsiniz inşallah siz ben hiç iyi değilim hiç icemedim siz dikkat edin için nolur
Etopuz Gyno ferro sanol kullaniyorum . Gece atiyorum etkilesime girmesin diye herhangi bir besinle. Gayet iyi ilerliyor. Fakat beraberinde probiyotik kapsul kullandigimi belirteyim. Ben bagirsak hareketlerim yavaslamasin diye kullaniyorum