Yazmelegi_ Aysenur96- ben bulantıdan çok yiyemiyodm ama sabah düzenli kahvaltı yapmaya çalışıyordum ve özellikle kahvaltı da yumurta Peynir ceviz muz kesinlikle yiyordum öğlende normal yemek yiyordum ama ekmeği fazla tüketmedim ara öğünlerde bi tane meyve yiyorum elma Muz vs akşam mutlaka yemegin yanında iki kaşık ta olsa Yoğurt yiyorum ve yatmadan önce ceviz yiyip süt içiyorum ama düzenli yapmıyorum bu aralar bunları
Amineazra Aysenur96- doktorumun bana söylediklerini yazayım 🙂 hayırlı olsun bu arada Her sabah bir tane haşlanmış yumurta peynir ev yoğurdu kırmızı ve beyaz et bol yeşillik sebze kuruyemiş (badem fındık kaju ceviz) 🌸
Aysenur96- Çok teşekkür ederim bu yazdıklarınız bile aydınlattı beni ❤️ çalışıyorum beyaz yakayım kahvaltı ve öğlen yemekleri ara öğünler konusunda bir sorunum yok fakat akşam eve gelince yemek yapmak konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum 🥹🥹🥹
Cicek_1 Yumurta süt yoğurt çiğ kavrulmamiş ceviz badem fındık (kavrulmuş yağ oranı fazla olduğu için tavsiye edilmiyor) bakliyat sık tüket . Çiğ sosis salam vs yeme