cansu15 İdrarda protein fazlalığı çıktı bebegiminde göbeği büyük çıktı biraz doktor tombiş bebek olacak dedi ama umarım başka sorunun belirtisi değildir
Tubag1 cansu15 protein kaçağı sıkıntılı diye biliyorum dikkat etmelisiniz vücudunuzda ödem de olmuştur büyük ihtimal var mı ödeminiz
Sennuraslmelek cansu15 bende bugün idrar werdim 33+3 günlüğüm idrarda protein çıktı ödem hiç yok bende doktorum antibiyotik yazdı 1 hafta sonra konusucaz dedi bende çok korkuyorum bi sıkıntı olur mu
cansu15 Tubag1 var sanırım şiştim biraz ayaklarım ellerim tansiyon takibinede aldılar umarım bir sikinti olmaz
cansu15 Sennuraslmelek bende 32+3 ödemim biraz var tansiyon takibine de aldılar eğer böyle devam ederse idrar takibi dediler. Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebislere son zamanlari ya ondandır belkide
efemom_ Sennuraslmelek sonucunun ne oldu 31+5im bugün benimde protein çıktı takibe alındım pzrtesi bir daha yaptiricam
Sennuraslmelek efemom_ sıkıntı yok tansiyon normal ödem hiç yok enfeksiyon olduğu için protein çıkmış antibiyotik kullandm 35 haftalık oldum az kaldı bakalım sagsalım doğsun bebişler 🥰
efemom_ Sennuraslmelek içimi rahatlattınz benimde ödemim yok tansiyonum da düşük enfeksiyon ilacı verdi banada pazrtesi bir daha bakılicak yüksek çıkarsa doğuma alırım dedi de çok korkmustum 32 haftaligim çünkü daha
Sennuraslmelek efemom_ ben günde 3 kere ölç dedi ölçtüm normal dedi zaten 35 oldu olurdaysa bebek sıkıntı yok artık dedi sizinde öle olur inş 🙏 tansıyon yüksek olursa sıkıntı oluyomus tansiyon yoksa bısı olmaz