Eveeett lohusalığımın 6. Günüyle sizlere doğum hikayemi anlatmaya geldim 39. Haftamın ilk gününde saat sabah 7 buçukta başlayan hafif düzenli sancılarla uyandım açıkçası başta yalancı sancı zannetim eşimi uyandırdım işe gönderdim göndermeden öncede tetikte ol her an her şey olabilir dedim. Uzandım uyumaya çalıştım uyuyamadım 9 gibi annemi aradım böyle böyle sancım var yalancı mı dedim hayır doğum sancısı dedi kalktım sıcak bir duş aldım kayınvalidemler uyandı kahvaltı yaptık hazırlandım ve görümcemle hastaneye gittik muayene ettiler 1 cm açıklık var sancın da çok yok yatış vermiyoruz eğer suyun vs gelirse direk şehir hastanesine gidin dediler bu arada ben ilçede oturuyorum burda ilk gebeliklere bakmıyorlar, hastane eve biraz uzak yürüyerek eve geldim eşimin dükkanı apartmanın altında ona göründük tam dükkandan çıktık derken sızıntı halinde suyum geldi eşime haber verdim yukarıya çıktım eşimin dükkanı kapatıp gelmesini bekledim eşim geldi tekrar hastaneye gittik açılmam aynıydı sancı yoktu ama suyum gelmeye devam ediyordu doğum başlamış şehir hastanesine gidin dediler burdan sonrası travma gibiydi yola çıktık hastaneye gittik hastane bize çöp poşeti muamelesi yaptı resmen daha açılmam çok yok sancım yok doğumhaneye aldılar telefona izin yok kimse yanıma gelemiyor 3 saatte bir aileme haber vereceklermiş başta tamam dedik ama nasıl korkuyorum sonra eşim ve kayınvalidem kabul etmedi allahtan özele gittik gebeliğimin başlarında gittiğim bir doktor vardı onu aradık gittik saat akşam 9 da yatışım yapıldı 2 cm açıklık olmuştu suni sancı verildi lavman yapıldı canım ebem allah ondan razı olsun rahmime zeytinyağı ile masaj yaptı beni neler yapmam konusunda bilgilendirdi saat gece 00.53te kızımı kucağıma aldım çok şükür allah doktorumdan da ebemden de razı olsun aldıkları para hoş helal olsun
Biraz uzun oldu ama olsun 😂🥰