bhdrrabia Sil12 ama sadece yardıma muhtaç kişilerde geçerli öyle herkese vermezler yani gelir durumuna bakılır
deletedmom6295 burcuyasin asgari geçim indirimi çok farklı bir olay. onu da maaşla hesaplamak zorundalar ve bir şekilde o şara maaşa dahil edilip havaya uçuyor çoğu zaman
Mervekaya deletedmom6295 malesef agi cok gereksiz.bir kafa karisikligi. 3 cocuklu.ben ve bekar erkek mesai arkadasim ayni maasi aliyoruz. Defalarca agi.formu doldurup gondermeme ragmen. Bordroda gorunuyor ama bisekilde biyerlerden kırpıliyor
Burcu3509 ŞARTLI NAKİT TRANSFERİ YARDIMI NEDİR? Şartlı Nakit Transferi (ŞNT), yani halk arasında bilinen ismiyle “öğrenci parası” ya da “çocuk parası”, ekonomik güçlükler nedeniyle temel sağlık ve eğitim hizmetlerinden yararlanamayan, herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna tabi olmayan ve düzenli bir geliri bulunmayan nüfusun en yoksul kesimine yönelik şartlı bir yardım programıdır. ŞNT yardım programında eğitim, sağlık ve gebelik şeklinde üç değişik yardım programı bulunmaktadır. 0-6 yaş arasındaki küçük çocuklara yönelik yardımlar “sağlık yardımı”, 6- 17 yaş arasında eğitim çağındaki çocuklara yönelik yardımlar “eğitim yardımı” ve hamile kadınları yönelik yardımlar “gebelik yardımı” şeklinde tanımlanmaktadır.
AlininAysesii E durumun yoksa alırsın, arkadaşının da durumu yoktur alıyordur o parayı. Ne uzattın 🤦🏼♀️