Glsm_19 Merhaba Kızlar. Bu ay biraz şüphelerim var ama ilk belirtileriniz neydi sizin acaba merak ediyorum anlatırmısınız
uzlet Glsm_19 canım üşüme baş ağrısı ve sadece bir kere yumurtadan iğrenme olmuştu bende. öğrenmeden önceki belirtilerim bunlardı.
mhmtsmy Glsm_19 aşırı adet sancısı ..hala da var,öğrendikten 1 gün sonra da bel ağrısı ve halsizlik eklendi
Tubagns1508 Glsm_19 sürekli uyku hali, koku hassasiyeti özellikle yumurta, regl olacakmisim gibi göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı. Kasık ağrısı bir gece çok kötü olmuştu uykumdan uyanıp kusturacak kadar hatta böyle canım 🌸
Glsm_19 Tubagns1508 Teşekkür ederim canım Benimde bi kaç gündür sadece sol kasıgımda bianda giren hafif sızılar var Buda belirtimi acaba
Tubagns1508 Glsm_19 çoğu kişi de böyle olduğunu duydum canım belirti olabilir. Mesela ben bütün kasik ağrılarımı regl olacağıma bağlamıştım ama hamilelik çıktı 🌸😊
Tubagns1508 Glsm_19 dönemsel geçiştir vesaire diyip testte yapmadım 10. Günde ablam öğrenince koştur koştur test aldırdı bana o şekilde öğrendim hatta 😊
adatuna Glsm_19 gebelik bekleyen herkes belirtilere çok fazla dikkat ediyor ve regl belirtileri ile neredeyse aynı gebelik belirtileri. Bence belirtilerdense erken gebelik testi yapın direkt
Aysegul17 Glsm_19 adet günüm nettir benim günümden 2 3 gün önce her lavaboda minicik nokta kadar leke görmeye başladım günüm geldiğindede göğsümde hassasiyet başladı bu kadardı benim
Esraguvennn Glsm_19 ilk gebeligimde banyodan çıkınca giyinirken goguslerimde damarları görmüştüm kocaman ve belirgindi aha kesin bu ay bisiler oldu demiştim. Başka da belirtim olmadı. Amaaaa 2. Gebelikte aynı şekilde damarlarım belirginlesti ve aşırı hassasti. Normalde adetten 2 3 gün önce olan hassasiyet yumurtlama gününün ertesi gün başlamıştı ki hala aynı sütyen falan çıkarırken içim gidiyor acısına. Sonra sebepsiz yere bı şişkinlik oldu ama öyle gaz yapacak bişi yemedim adet şişkinliği desen daha gunu vardı gebelik testinden bir kaç hafta sonra normale döndü. Ve karnımda bıçak saplanmasi gibi acılı şeyler vardı ağrı diyemem ağrı gibi değildi saniyelik oluyordu.
Bekaske Glsm_19 adet günümden beş altı gün önce aşırı göğüs ağrısı ve regl sancısı başladı ara ara gelen kasık batmalarım oldu adetim geçtiği günden itibaren dayanılmaz bir karın ağrısı zatrn regl olduğumda aşırı karnım ağrır ama bu sefer acillik oldum öyle öğrendim hamile olduğumu
Melal Birebir adet belirtileri başka bişey olmadı hatta hep adetle hamilelik ağrısı farklı olur diyodum birebir aynısıymış hatta daha şiddetlisi
Yarensezer Glsm_19 regl olucam sandım ve o şekilde 1 hafta beklemiştim. Birde göğüs hassasiyeti vardı çokça 😊