Eventuallyhappens Herkese merhaba 12.haftama girdim doktor demir takviyesi yazdı ve o takviyede folik asit de var.ayrıca folik aside devam etmeli miyim bilemedim..doktora yazdım ama henüz dönmedii
Papatyam17 Eventuallyhappens 17 haftalık olduk hala devam ediyoruz hatta bu ay da ayriyeten kan ilacına başlattı doktorum
Kukulikukuli12 Eventuallyhappens ilk hamileliğimde 12. Haftadan sonra bırak demişti yani kutu bitsin alma dedi. Bu hamileliğimde de aynı 12. Haftaya kadar kullanalım dedi 2 farklı doktorda. Yine kutu bitince bende bırakıcam. Mesela 13.haftada biterse ozmana kadar içiyorum. Yada 12+4de bitti diyelim ozman bırakıyorum.
umityilmaz Eventuallyhappens 12. Haftada folik asiti bıraktırdı, demir ilacına başladım, bunda zaten folik asit de var dedi, sen gene dokturunun yanıtını bekle derim ✌️
bebitomom Eventuallyhappens benim de doktorum 12. Haftada bıraktırdı demir ilacına başlatı zaten dediğiniz gibi demir ilacının içeriğinde de folik asit var şuan 23 haftadayım hala demir ilacı kullanıyorum
Senaaaa__ Haftadaydı galiba folik asiti bıraktırıp dediğin gibi farklı bi vitamin yazdı içinde folik asit Demir omega herşey var dedi folik asit kullanmadım onunla beraber içinde folik asit varsa tek onu kullanman yeterli bence
Yagmure Eventuallyhappens hep multivitamin (içinde folikasittr vardı) hemde folik asit kullandım 12 haftalığa kadar 13. Haftada folik asiti bıraktık multivitaminle devam ediyorum
Sevval0308 Eventuallyhappens 12 de folik asit bıraktım Balık yağı,decavit birde demir ilacı basladi zaten balık yağında folik asit var :)
Yenibirii Eventuallyhappens 12. Haftada biraktim. Sonra magnezyum demir d vitamin ve ocean mutlivitamine basladkk
Canan_bgrck Eventuallyhappens 12 ye kadar kullanılması önerilir ve sonra takviyeli balık yağı yazdı onu kullanıyorum