Ebrulianne06 Merhabalar, ozel yada devlet olabilir alaninda uzman memnun kaldiginiz hekimler varsa cok sevinirim.
Mucizelerim_ Ebrulianne06 koru hastanesi prof Dr Aydan biri çok bilgili ve ilgilidir next level ofis binasında muayenehanesi
Yzctgb Ebrulianne06 merhaba tek yumurta ikizlerine 11 haftalık hamileyim . Özgür deren diye bi hocaya başladım araştırabilirsiniz
Pnrpnr_ Ebrulianne06 Merhaba ben de geçen hafta ilk kez gittim ama çok memnun kaldım çok tatlı çok ilgili bir doçent perinatoloji doktoru. Etimesgut A Life Hospital Hastanesi’nde Ebru Hacer Biberoğlu hoca. Muayene ücreti 440 TL. 🥰
Simge_celen_ozyildiz_ Ebrulianne06 dr.metin Altay var Çukurambar da 900 lira muayene ücreti var ikinci defa gideceğim memnun ayrıldım ne görüyorsa onu söylüyor riskleri söylediğinde şöyle yaparsan daha sağlıklı olur diye de yönlendiriyor ben memnun ayrıldım aklında bulunsun belki değerlendirmek istersin 😊
Ebrulianne06 Mucizelerim_ Yzctgb Pnrpnr_ tesekkur ederim hepinize tek tek hepsini araştıracağım. Muayene ucretlerini biliyorsaniz bildirirseniz cok mutlu olurm 🌸
Mucizelerim_ Ebrulianne06 en son şubatta gitmiştim 1750 TL idi değişim oldumu bilmiyorum arayıp bilgi alabilirsiniz numara bilgisi çıkıyordu Googlede
Ebrulianne06 Simge_celen_ozyildiz_ doktoru taniyorum ben de ayrintili usg icin gittm çok memnun ayrildim sonrasinda sagolsn hep bi sekilde yardimci oldu ama Baska bir doktora daha gorunmek istedim.