ferhpnar dolunayes https://mutluresim.com/images/2023/06/19/nD8j8i.jpg. Çatlamış demi sabah değerlendirdim 😂
ferhpnar dolunayes öğleden sonra yaptım canım silik oldu doktor randevum da vardı herşey çok iyi dedi yumurta sayın da güzel dedi bide şu pıhtılaşma sonucumu tekrar göstereyim dedim buna ilaç başlanmıyor kuzum dedi bilmiyorum nolcak hamile kalırsam
ferhpnar mombarbie_ çatladı canım dün öğleden sonra yaptım bayaa çatlamış silikti. Doktora da gittim sonuçları göstermeye o da muayne etti herşey çok güzel yumurta sayın çok iyi hayırlı haberlerle gel dedi beklicem galiba artık bundan sonra
mombarbie_ ferhpnar ilk gününden say canım benim 7 haziranda yumurtlama oldu 17sinde gebe olduğumu ogrendim
dolunayes ferhpnar simdi oldu kuzu hayirli ugurlu olsun :) catladi sonunda bugunude son değerlendir daha da ogrenene kadar dinlen kendini de yorucu isler yapma bu surecte hamileymis gibi dikkat et
ferhpnar dolunayes dün öyle oldu öğleden sonra ay o kadar işim var ki misafirim gelebilir bayramda cam felan siliyorum mecbur. Dün sabah değerlendirdim
ferhpnar dolunayes sabah 8-10 arası yapıyordum ya öğleden sonra da yapim dedim çatlamış mı diye ne zman çatlayacağı belli olmuyor ya yaptım çatlamış
dolunayes ferhpnar aman aman cam silme kuzu ya ilk ay o yuzden tutmadi benim pihtili adet oldum. Sonraki ay hic bisey yapmadim agir sonra hamileydim