mombarbie_ dolunayes çok silik 2.cizgi görüyorum bugün kontrolüm var orda birsey çıkmazsa 2 gün sonra tekrar edicem
dolunayes mombarbie_ bta alirsa gorur anca baska turlu gormez ki kese gozukmez vs test silikse yenidir
mombarbie_ dolunayes bilmiorum innovita markasının ama her 2 testtede aynı acaba hangi gün regl olacağımı bilemiyorum geçen ay 5 inde oldum 39.gun bu ayda 39.gun olursam 6 gün sonra olmam lazim normal dongume göre ise 4u 5 i gibi olmam lazimdi
dolunayes mombarbie_ o erken gebelik degil normal gebelik testi erken gebelik al yap onda olur belli direk yogun cikar
mombarbie_ dolunayes sanmıyorum ya sürekli testlerin azizliğine geliyorum sanırım acile gittim <2.30 beta yine hüsran yani
mombarbie_ dolunayes askim yumurtlama gec oluyor olabilirmi acaba şuna Bi baksana 1 saat önce yaptım ilk defa böyle oldu pik mi bu
dolunayes mombarbie_ evet pik ama adet oldun mu ki yumurtlama olsun Bu test pik olunca hamilelik oluyo bta yukselcek galiba kuzu bence hamilesin sen
mombarbie_ dolunayes aldim test ama yarın sabah ilk idrarla yapim diyorum çok erkense anca ilk idrarda gorulur