dolunayes ferhpnar tamam canim var daha belki bir yumurtlama olur . Olmazsada artis var . Hamilelikte de yukselme oluyor koyu oluyor ovu
ferhpnar dolunayes canım üstteki dünki alttaki bugünki dayanamadım erken gebelik de yaptım negatif ilk yumurtlama gördüğüm gün adetin başından 19. Gün. Üzerinden 6 gün geçmiş oldu
dolunayes ferhpnar 6 gun erken benim bile 9. Gundu ovu guzel koyulasirsa o da hamilelik belirtisi olabiliyo
dolunayes ferhpnar evet canim banada oyle geldi ama catlamadan sonra 9. Gunde gordum ben testte sen erken yapmissin en net hatta 12. Gunde belirgin oldu testimde
dolunayes ferhpnar at canim burdayim bu iki gündür nadir girmeye calisiyorum o da sizle konuşuyorum burayi okumak istemiyorum insan etkide kaliyor bilsem iyi diyosun bilmesen de iyi gibi zaten ilk ya kuruntulu gidiyo film falan kafami mesgul ediyorum:)
ferhpnar dolunayes evet öyle kötü etkileneceğim başlıklara bende girmiyorum. Zaten bi kürtajım var insan daha çok etkileniyor. Sen içini ferah tut sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşaallah. Rabbim korusun kötü düşünme hiç bir zaman
dolunayes ferhpnar valla bunaltiyo yazılar okumuyorum yeniyim ya hormonlar derken namaz da kiliyorum ama vesvese iste dua ediyorum Allah a nefsimle kalmiyim diye degisik ya hamilelikten sanirim