https://mutluresim.com/images/2023/05/15/nnhJOj.jpg. Bugün iki defa yaptım 7 olan biri koyu biri silik çıktı anlamadım neden öyle oldu
ferhpnar @dolunayes
ferhpnar hangi saatler arasında yaptınız acaba 😬 bide kaç gün var reglinize?
ferhpnar yumurtlama olmamis henuz canim. Yuksek cikabilir arada lh hormonun yüksek cikmis sadece ilk yaptiginda takılma. Hep ayni saatte yapmaya calis ve sıvı alimina dikkat et daha adete var demekki gec yumurtlama olacak
ferhpnar sıvı alımı sonrasında yaptıysanız silik çıkmış olabilir
ferhpnar aynı durum bugün bendede oldu öğlen pik oldu akşam silik sıvı alımına dikkat ettim ikisindede 4 saat sıvı almadım
ferhpnar daha pik olmamış canım devam et ama koyu çıkarsa değerlendir benimki de pik olmadı adet olmam lazımdı onu da olmadım
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ilk başlarda hep saat 4 te yaptım dün ilk 6 yazanı 2 gibi diğerini 4 te yaptım ilk 7 yazanı bugün saat 11 de ikinci 7 ise 4 gibi yaptım
cahilelafanlatamazsinyorulmaa bat 28 mayıs
ferhpnar sabah eğer ilk idrarla yapmışsanız ondan koyu çıkmış olabilir
ferhpnar regl biteli bugün kaçıncı gün peki
ferhpnar bu kadar benzerlik olur benimde bat 28 Mayıs sat 30 Nisan
cahilelafanlatamazsinyorulmaa yok ilk idrar değildi
cahilelafanlatamazsinyorulmaa 16. Gün 30 u oldum 7 si bitti
ferhpnar her ihtimale karşı deneyin bence bugün yada akşam tekrarlayın testi silik çıkarsa sondaki gibi demek ki yanıltmış olabilir
ferhpnar akşam tekrarlayın siz her ihtimale karşı
cahilelafanlatamazsinyorulmaa akşam tekrar yapayım olmazsa zaten uygulama ya bakarsam 14 ü yumurtlama gösteriyordu
Hzrsmdls ovulasyon testi ama bunlar 😊
Her gün aynı saatte günde bi kere yapman yeterli cnm . Sadece yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırak . Ben geçen ay yumurtlama görmedim . Bu ay adetime 5-6 gün kala yumurtlama gördüm
Dolphin16 aynı saatte mi yaptın hergün
ferhpnar evet cnm her gün aynı saate yaptım ben
Dolphin16 bende öyle yapıyordum da dün dışarıya çıkacağım için öyle yaptım bugün de bi arkadaş sabah 5 te yumurtlama gördüm diyeince bende bi yapim dedim sonra yine her gün aynı saatte yaptım
ferhpnar evet günde iki kere yapmak istersen yapabilirsin tabi vakit olması lazım ben çalışıyorum vaktim yok . Gün aşırıda değerlendirmeye çalışıyorum . Çünkü sadece teste kafayı takarsam stres yapıcam biliyorum 😏
Dolphin16 evdeyim sürekli imkanım var stres yapmıyorum da sadece yumurtluyor muyum çatlıyor mu acaba diye merakımdan aldım açıkçası bu 3. Ay korunmasız denemek için aldım
ferhpnar bende merak ettim bak geç yumurtluyormuşum onu öğrendim .
Dolphin16 evet bende işte o yüzden aldım bakalım benim ne olacak bugün 16. Gün 28 günde bir adet oluyorum
Dolphin16 ya seni yerim tatli kadın