Smyye62 Busraerkr bursan bi arkadaşta batıya giidyor saolsun benim için sgksız normal doğumu sormuş 11 bin demişler e siz 7500 nasıl oldu ki şaşırdım şimdi ben zatwn 1 haftaya gidiecem dwtaylı ogrenırım inşallah
Busraerkr Smyye62 dediğim gibi ben ilçedeyim benim doktorumun kliniği de öyle o hastaneyle anlaşmalı olduğu için uygundur belki
RUkyb Jrhazar normalde yunus çavuştu ama yunus bey ordan ayrılacak bowera geçecekmiş bende oraya gitmek istemiyorum doktorumu değiştirecem memoriali istiyorum çünkü 2 seçenek var aklımda ya Burhan Özel ya da Mehmet Nafi Sakara gidicem
RUkyb Jrhazar gittiğimde söylerim memnun kalırsam ama doktor tercihi çok önemli iletişim kurabilmek çok önemli ☺️
Jrhazar Berenmeva1 peki servisteki odaları gördünüz mü gezebildiniz mi? Birde acaba bebeğe hastane cıkısı kendi amblemli olanları mı yoksa bizden istediklerini mi giydiriyorlar
Busraerkr Smyye62 rica ederim ne demek doktorumun ismi evindar elçi İnstagramdan bakabilirsiniz doğum zamanında çağırırsanız geleceğini düşünüyorum çünkü ben sadece 5 ay gittim yanına ardından devlete gittim doğumda çağırınca geldi
Berenmeva1 Jrhazar hayır servisdeki odaları görmedim daha hastane çıkışı veriyormuş bildiğim kadarıyla
Smyye62 Busraerkr ben orda melike hocaya gittim 6.ayıma kadar şuan 8 e girmek üzereyim bu iki ayda başka doktorlar ve hastaneler denedim memnun kalmadım dediğim gibi tekrar aynı hastaneye aynı doktora dönücem inş yinede teşşkeür ederim saolun :)