Pinaryucetas myangelson oyak indirimi ile 550 tl ödüyoruz biz. Teşekkür ederim üçüncü sezeryan zor iyileşiyor diyorlar ama çabuk atlatırım umarım 🤲🏻
myangelson Pinaryucetas OYAK mi askeri personel mi eşin 😅 rica ederim aaa üçüncü yu bilmiyorum inşallah çabuk iyilesirsin 🤲🏻
Bugraninannesiii Pinaryucetas merhabalar bu muayene ücreti tek sefer için geçerli dimi birde doğum ücretlerinde oyak indirimi var mı
Pinaryucetas myangelson evet askeri personel Hani’de yaşıyoruz hasteneye de baya uzağız yani 😅 3. sezeryana 11500 dediler oyak indirimi ile 12500 miş normalde
Mihrimah44 Kızlar Genesis de Pınar hanıma gideceğim bu ay , giden veya bilgisi olan var mi , genel olarak çoğu kişi çok övdü sizce nasıl bilginiz var mı
myangelson Bugraninannesiii tek seferlik ve 10 gün kontrol muayenesi de var tabi içinde. Doğumda da indirim oluyor ben geçen temmuzda 6 bin falan di doğum yaptım faturayı bulabilirsem yazarım fiyatı
Pinaryucetas Bugraninannesiii evet muayeden sonra 10 içinde ücretsiz gitme hakkımız var perşembe gittim en son 550 muayne 62 nst ücreti vermiştim sezeryana indirimli 11500 dediler
Zelalzelal Zeynep04 bende baktım instegram sayfasına kendine özel klinik açmış dünyan hastanesi ile anlaşmalı doğum için 34/35 haftalık gebeliklerde bakmıyor dedi sekreteri bende dedim gideyim kontrole öyle deyince kaldı
elif-asil Zelalzelal diyarbakırlı değilim ama orda oldugumzdn dolayı orda doğum yaptım aslnda ebeler calışanlardan memnu’da ama yaşadım sıkıntıdan dolayı hiç memnun kalmadım.. Tavsiye etmem.
Mrscann Merhaba bizde tayinden dolayı buradayız. Özel bağlarda doğum yapaniniz var mı acaba. Selami hocaya gidiyorum buarada
myangelson Pinaryucetas yaaa arkadaşımız vardı hanide geçen sene tayinleri çıktı 😅 biz merkezde diye geçiyoruz 😅 bizim de temmuzda 6 bin falan di yanlış hatırlamıyorsam ama serklajliydim serklaj alma ücreti de ekleniyormus galiba
Pinaryucetas myangelson memorial bana biraz para tuzağı gibi geldi. İkinci sezeryanımı 2021 de 2000 tlye yapmıştım her şey içindeydi Adanada ekstra nst ücreti falan almıyorlardı 🙄
myangelson Pinaryucetas özeller hep öyle ya doktor da farkediyor bir de Aydın hoca pek paraci değil mesela bence. Nst bilmiyorim ben erken doğum yaptığım için nst anca hastanede yatarken girmiştim