Busrace7 Merhaba arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim Antalya yaşıyorum bizim burada havalar şimdiden sıcak bende de bi sıcak basması bi çarpıntı bir halsizlik var ki sıcaktan mı sizce sizde durumlar nedir
babysevgi Busrace7 bende izmirdeyim selamlar izmirde de durum aynı şuan😂 gerçekten blmiyorum nasıl olucak napıcam
birannebirbebis Busrace7 ben de izmirdeyim 35.haftadayım çok bunalıyorum zaman geçmiyor sanki yarın kontrolüm var sezaryen için gün isticem inşallah belli olur en azından geri sayarım diyorum. sağlıkla gelsinler inşallah yine de şükür
ogretmenHnmm Busrace7 Ağustosta doğuranlar ne yapsin bacım bende mersindeyim kara kara düşünüyorum nasil edecem diye şimdi 27+3 haftalık olduk simdiden sicak basmaya basladi
Busrace7 babysevgi nasılsınız benim çarpıntım var sürekli sıcak basıyor halsizlik sizde de var mı nasıl geçecek böyle diyorum sıcakta sıcaktan mı diyorum
Gamzeizmir35 Ben de İzmir deyim buharlaşıcaz neredeyse . Cok sıcak. 36+1. Bugün kontrolde doktorumuz sorun yok en az 15 20 gün daha gelmez dedi.Daha birinciyi doğuramadım ama ikinci çocuktan vazgeçtim 😃
guzelanne01_ Busrace7 hamilelikten canım vucut ödem oluşuyor Bebeğin gelişimi devam ediyor vucut sıcaklık oranı artıyor özellikle son aylarda hararetlendiriyor