Sevgi1985 Kızlar hamişler toplanalım hangi semt,hangi hastaneye gidiyoruz, kaç haftalıgız, fiyatlar nedir, soralım birbirimize çok pahalı herşey 🤦♀️
znkara Sevgi1985 bahçeşehirde oturuyoruz beylikdüzü medicana nalan karacaoğlu doktorum muayene ücreti 1015₺ di özel sağlık sigortam var şuan değişti mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ 6+1 haftalığız yarın ilk doktor muayenemi var 😍
tunasmom Sevgi1985 Normalde Tuzlada oturuyorum ama takipli olduğum doktorum Küçükçekmecede Bht Clinic Dr. Serkan Özkul 32+2 haftalığız 🙂 muayene ücreti 700 küsür falandı sanırım 🙂
Esraaybars Sevgi1985 33 haftalığız avcılar hospitle gidiyorum 665 TL muayene ücreti Nil Bilgen doktorum çokta memnunum
Sevgi1985 tunasmom maşallah yakınlaşmış doğum tuzla’dan bu taraf doğum zor olmayacakmı normal dogummu eğer öyleyse yetişememek endişesi olmuyormu bende senin gittiğin bhtclinc tem gidiyorum neslihan bahar Dr
tunasmom Sevgi1985 Ailem hastanenin oralarda oturuyor doğuma yakın onlarda kalacağım canım 🙂yoksa mümkün değil yetişilmez 😂
Sevgi1985 Esraaybars maşallah sizin doğumda yakın ben henüz 12+3 oldum avcılardamı ikamet ediyorsunuz üçrette gayet makul muş bana uzak kalıyır orası
Sevgi1985 tunasmom evet yetişemezsin ben oğlumda bahçelievler medicalpark gittim zor yetiştim trafikte çabası muayeneye giderken