Byncdii Kızlaaarr hepinize iyi akşamlar 🙋♀️ bu hamilelikte çıkan sivilcelere geçmesi için doğal yöntemler olarak neler uyguluyorsunuz faydasını gördünüz mü uyguladığınız yöntemlerin 🤔
Denisss Byncdii ben limon ve tarcini karistirip sivilcenin uzerine suruyorum kuruyunca yikiyorum.. Sadece sivilce uzerine suruyorum yuzunuzun tamanina surmeyin kizariklik yapabiliyor deneyebilirsiniz. Sirkede kurutuyor ayni zamanda.
Dyg34 Byncdii iz kaldı fena oldu benimde kızım cildimi çok degiştirdi😂 sirke duydum bende ama hiç uygulamadım
Byncdii reinamm yaaa ne güzel 🙇♀️🌺 keşke benim sivilcelerde kendi kendine geçse biri geçiyor biri pörtlüyor sinirlerim bozuldu iyice 😒
reinamm Byncdii benmde öyleydi kusmuk gibiydi. Hemen geçiyor Merak etme. Sadece dokunma bi de yüzünü temiz tut
Byncdii reinamm ne yapsam geçmiyor canım ya birde tek kötü yanı ben sıkmadan duramıyorum çünkü çok berbat görünüyorlar sıkıyorum temizliyorum güzelce o geçiyor başka bir yerde tekrar çıkıyor 😒😒
Byncdii Dyg34 bende sıkıyorum sürekli iz kalacak diyede korkuyorum ama sıkmasam daha kötü görünüyor ne yapsam bilemedim 🤷♀️ sirkeyi duymadım canım ama birisi limonu önerdi bende onu hiç denemedim şimdi onu düşünüyorum denesem mi aceba 🤔🤔🌺😂😂
aysehcn07 Mutfak malzemelerini rahat Bırakın lütfen zamanında çok denedim böyle şeyler faydasından çok zararını gördüm ‘’ Avakado ‘’ hariç buzu bir kaç dakika sivilcenin üzerinde beklet be avakadoyu püre haline getirip yüzüne uygula yüzün ışıl ışıl ve nemli oluyor kesinlikle tavsiye ederim
Byncdii aysehcn07 yaaa ama avokadoyu püre haline getirirsem yerim çünkü çok severim avokadoyu 😂😂😂 kıyamam onu yüzüme sürmeye 😂😂🌺🌺🌺
Byncdii mucizemizibekliyoruzz o zaman ben bu limonu deneyeyim canım çok teşekkürler ☺️☺️🙋♀️🙋♀️🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
zynpftm @Byncdii bende bu konudan muzdaribim malesef . Gogsumde sirtimda yuzumde heryerimde cikti. Suan gulsuyu ve limon surdum farkli seyler deniyorum .
BeycanNazlstgl En etkili yöntem baticon pamukla sivilcenin üstüne sürün sabaha kuruduğunu görceksiniz. Kurumasa bile kuruyana kadar tekrarlayın
defnekrbg Byncdii canım benimde yüzümde cok sivilce oluştu 🤨 ama minnoşlarımız için değer dimi😍 ben açıkca söyleyim yüzüme saçıma çok bakım yaparım ama sakın yüzüne limon felan sürme asitli yüZünü bozuyor. Sana bi krem söylicem gündüz evde kaldıgında gece sür farketmez ben genelde eşim işe gidince sürüyorum kokusu çok güzel ama o pek haz etmiyor🙂 kremin adı medicassol👍🏻 Ben asla doktoruma sormadan bişey uygulamam ama sürebilirsin internetten de bi araştır derim iyi aksamlar canım bir hafta dene sadece bir günde bile farkı görebilirsin😽
Byncdii defnekrbg ay inşallah canım bir deneyeyim onu olmazsa araştırayım 🙇♀️ çok teşekkür ederim önerin için 🌺🌺 miniklerimiz içim herşeye değer canım ☺️🌺🌺🌺
Herseeyinasli defnekrbg bu kremi ben hamilelikten önce kullanıyordum ve gerçekten de hemen geçiriyordu ama şimdi kullandığım da sivilceyi hem kurutmuyor hem de daha çok batık haline getirip iz yapıyor yüzümde çok garip 😢😢 o yüzden artk vazgeçtim, herhalde herkeste aynı etkiyi yaratmıyor 🙄
Merveass defnekrbg gebelikte kullanılması sakıncalı değil mi? Bir de sanırım günlük kullanım için ağır bir krem yani gündüz kullanım daha çok zarar vermez mi ?🧐🤔
Mucizelimm defnekrbg medicassolun gerçekten bir fazladasını gördünüz mü ya benim de yüzüm çok sivilceli çare arayanlardanım
defnekrbg Byncdii bunu hamileler genellikle çatlaklar için kullanıyor.😇 çok pahalı bi krem de değil 20 tl bişey.