Esmagnc 6 haftalık hamileyim doktorum aç karna veidrara sıkışarak gelmemi istiyor ama aç aç o kadar su içmek midemi bulandırıyor.İdrara sıkışık olmak gerekli mi ?
Dnfrn Esmagnc o haftalarda bebek daha iyi görunmesı için sıkışık gelmemı ıstemıstı benden 10 haftadan sonra sıkışık gelmesende oluyor demıştı ben sıkışık gitmemiştim sıkışığım demiştim😂😂 görülmemişti 😂bana sen sıkışana kadar su iç öyle gel dedi😂😂
pamuksekerinannesi Esmagnc İlk defa duydum 26 haftalık hamileyim bir kere böyle bişey istemedi doktorum🤷♀️
Busbus Esmagnc eğer vajinal baktırmam dediysen karından ultrasonda bebek cok küçük oldugu için görünmüyo mecbur su içip sıkışık gitmek gerekiyor ama vajinal baktırırsan sıkışmana gerek yok .
Melekcansu Gebeliğimin başında banada söylemişlerdi . Ama sıkışık olarak değilde idrar torbanın tamamen boş olmamasını söylemişlerdi.kese daha küçük diye. 8. Haftadan sonra normal göründü
Aysealty Hamilelikten önce bol su içip gidiyordum kontrole gitcegm zaman ama hamilelikte malesef sıkısık gidemiyorm zaten zor tutuyorm geldi mi hemen wc ye girmem lazım😂