Byzyldrm 10+3 haftalık gebeyim bugün doktor kontrolünde doktor tsh troid in çok düşük olduğunu ve dahiliye ye mutlaka gitmem gerektiğini söyledi bu durumu yaşayan var mı internet te araştırınca çok kötü şeyler yazıyordu bana yada bebeğime zarar gelir mi
Dilekates Byzyldrm benim 7 ayda troid çok yüksek çıktıgı için düzenli ilaca başladık dahiliye kontrol etti ayda bir kere ihmal etmemek lazım. Ama korkacak bişi yok internete çok aldanmayın oralarda biraz abartı şeyler yazıyor
ttugba92 Benimde TSH ım düşük. Düşük olması tiroidler fazla çalışıyor demek. Normal çalışması için ilaç kullanıyorsunuz düzene giriyor. Sık takip ve ilacı ihmal etmezseniz bir şey olmaz. Bir an önce endokrine gidip ilaca başlayın
Dilekates Byzyldrm ben dahiliyeye gitmiştim endokrin genelde metabolizma hastalıklarına bakıyor. Aslında kadın doğum doktoru yönlendirmeli beni direk doktorum yollamıştı
MerveAlsln Bende tiroid var ilaç kullanıyorum her ay düzenli kan verip kontrol ediyorum benim yavaş çalışıyo ilacı kullanıp değerler normal seyrinde gittiği sürece bebekte sıkıntı yaratmaz