xbebegimx Mothertea bnde 14. haftaya kadar folbiol kullandim benim vucut sentezlemedigi icin agir glmez dedi
FtmKlc14 Mothertea ocean methyl folat folik asit kullandım ben birkaç farklı doktor da diyetisyen arkadaşım da onu önerdi
Bgonca Mothertea Kesinlikle doğrusunu içiyorsun. Orzax Mummy Ocean içinde hem multivitamin multimineral ve yeteri kadar 400 folikasit var.
Merakliannecik Eczacı arkadaşım Regenesis Max önerdi içerisinde balık yağı da var. Diğer yerlerdeki markalarla karşılaştırma yaptığımda ve doktora da sorduğumda bu ideal dedi. Malum balık yağı bebiş için yararlı 🤌
Eyyldz Mothertea hamile kaldığından beri doktorumun önerisiyle Pervin omega kullanıyorum şuan 28+6 yız hala devam ediyorum. Kullanmak istersen öneririm çünkü ekstra bir vitamin veya Demir de kullanmana gerek yok hem folikasit hem Demir içeriyor
miniskesi benim doktorum da folbiol yazmıştı 2-3 kere aldım sonra kullanmadım araştırınca. folidoce aldım onu kullanıyorum. doktoruma da sordum hiç fark etmez dedi sanırım ekstrem bir şey yoksa öyle rastgele yazıyolar
Nagihsall @Mothertea biz solgar marka kullanıyoruz, esim de doktor tüm vitaminlerimizi de solgar alıyorduk önceden. Kendi doktorumuza da gösterdik uygundur devam edin dedi.