Bsrakzmn SinemKadir inşallah canım benimm🙏🏼Bişey demedi ıhlamur ile ilgili ama ben yinede güvenemedim çok azıcık içtim 🤣
SinemKadir Bsrakzmn benim doktorum içebilirsin demişti bana bi zararı yok ıhlamurun diğer bitki çaylarını içme demişti ama sen yinede sor öyle iç canım
sdkln SinemKadir Aynen öyle canım ☺️ doktorum bulantım var dediğimde bu çok iyi bişey demişti Şimdi olmuycak diye korkuyorum 😄 Tek isteğim herşey yolunda gitsin ama 12. haftadan sonra bizde normale dönelim ☺️😍
arzum8683 SinemKadir şükür yaradana valla durmıyo cnm özellikle gece yatağa girdimmi tepiyorda tepiyor bazen nefesimi darlıyor valla çok güzel ya sende zamanı geldiğinde hissedcen cnm bak sevesinde sevesin geliyor sıpayı😇😊🙏
SinemKadir arzum8683 oy kuzum hayatı boyunca kıpır kıpır olsun ayağına taş değmesin yavrularımızın daha hissetmediğim halde sevdikçe seviyom bide tekmelere başlasa naparim artık bilmiyom 😀
Buse09 Arkadaşlar bende 9+4 üm ve rahim de çok fazla sızlanma oluyor ağrı oluyor sizde de oluyor mu normal mi bu ağrılar?
SinemKadir Buse09 canım bende önceden oluyodu 7. 8. Haftamda oluyodu ben sormuştum doktoruma çok şiddetli ve kanama eslik etmiyosa normal rahim büyüdüğü için sızlama olur kramp girer bunlar normal dinlen demişti
Buse09 Anladım canım öyledir inşallah, çok şükür kanamam vs yok 😌 Rabbim herkese sağlıklı hamilelik yaşatsın 🌸
Duygu_k TCTuernekolu oy maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ Çok iyi bence bu koşturmacalar ya😁