dogamoms Bebek hareket ettikçe kasıklarımda batma acı hissediyorm bugünden beri yaşayan var mı arkadşlar?
Selale_bati dogamoms bende yok aci 30 haftaligim 3 gundur bebegimin hareketi baya yavasladi kontrolum pazartesi yada sali gidecem insallah iyidir bebisim
Calasun dogamoms acıma yok da sol tarafımda bişi oluyo🤭 kemigi eliyle bişeymi yapıo anlamıyorum 🙈 birde çooom hareketliyiz özellikle 11 den sonra dalgalanan bir göbegim var😍💞
Esomami dogamoms bende 31.1 olduk aci degilde sanki bacaklari rahmimden cikcak gibi hissediyorm bazen oyle haraketleri oluyokii
Tubagrnc dogamoms benimde benzeri durum var özellikle sağ tarafımda sanki kemiklerimi kırıcakmış gibi zorluyo acıtıyo ama o iyi olsun yeter dayanıyorum 😅
dogamoms Selale_bati inşallah iyi haberler alırsınız 🙏🏼🙏🏼 Benim dündü kontrolm bi sorun yok demişti ama bu sabah uyandığımdan beri kasıklarımda sanki baskı var ve hareket ettikçe batıyo acıyo gbi
dogamoms Calasun hareketleri artık daha da kuvvetleniyo 🙏🏼🤗 benimde acımamın sebebi enfeksiyon çıktı tahlil yaptırdm bakalım idrar kültürüde istedi doktorum ona göre tedavi olucaz artık :(
dogamoms Esomami bu bebilker bizi çıldırtcak ya hep tedirgin ediyolar bizi hayırlısı ile sağlıkla gelsinler 🙏🏼🙏🏼