Gobekadamannesi Selam kızlar 😁 happy kidsden transfer olmuş durumdayım. Ilk postum ve hesabı yeni açtım. Ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye ama büyük laf konuşma diye bende konuştum ve 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim bana hayırlı size iyi günler olsun 😇
Pamuk Gobekadamannesi Hosgeldin.Tek diyeceğim Allah herkese bukadar geç öğrenmeyi nasip etsin.Beta vs uğraşmadan😂
Gobekadamannesi Basak3417 mekselinaa Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur oğlum daha 3 yaşında düşünmüyordum sürpriz oldu gerçekten 😊
Gobekadamannesi Pamuk Bulbulyuvasi Teşekkürler 🥰Oğlumu bende öyle çok gec öğrendim aşırı kanama ve ağrı ile acile gittim acil kadın doğuma yönlendirdi ve hamile olduğumu üstelik cinsiyetini falan öğrenmiştim bu gebelik yine supriz ama oğluma göre daha erken oldu 😊
Bulbulyuvasi Bende13.haftada öğrendim çok dalga gectiler az daha öğrenmeseydin çocuk okula baslayacaktı diye açşxsççdgş
mekselinaa Gobekadamannesi Kurban olduğum Rabbim verdiyse vardır bir hayır canım birşey olmaz oğlun artık anlayacak yaşta halledersin inşallah 😇💖
Gobekadamannesi mekselinaa inşallah canım çok teşekkürler ilk öğrendiğimde o kadar çok ağladım ki anlatamam ama olan oldu yapacak bir şey yok artık. Tek tesellim oğlum bebekleri aşırı seviyor bakalım kardeşine karşı nasıl olacak 😊