Koalammm Rabia234 benim oğlum da öyle yandan çok az gorebildik sadece fazla göstermiyor bidahaki gidişimde gitmeden yarım saat önce çikolata yiyicem öyle dene dediler bide öyle deniycem bakalım anca bu kadar gorebildik işte
Rabissssscee Rabia234 24+3teyim 16 haftadan beri tekrar göstermemişti doktorum en son karnını iyi doyur, tatlı birşeyler ye gel demişti 🤭 ben soğanlı birşeyler falan yediğimde kapanıyordu yüzü dikkat ettim geçen hafta 23+2de daha net görebildik 😂
Zeynepikranur Rabia234 bende 25hafta boyunca ögrenemedim hiç göstermedi peritanolojide erkek olduğunu ögrendim😄halbuki erkekler kendını daha erken göstermez mi
Tugceeeeeee1 Koalammm 37. Haftadayim bebimki de aynı eli hep yüzünde 😂😂 bir de eşi yüzünü kapamisti hiç göremedik bir parça yanağını gördüm 😂 toplasan 1 kez gördüm yüzünü danamin
Koalammm Tugceeeeeee1 her gidişimde heyecanla gidiyorum ama iki seferdir sonuç böyle 😂 inşallah bidahaki gidisimde artık 🙈🤭
Rabia234 Tugceeeeeee1 oyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah benimkide öyle hep eli kulaklarında ve ters dönmüş
Rabia234 Rabissssscee bizimkide hep ters dönmüş bir şekilde elleri kulaklarında sadece sırtını görebiliyoruz tatlı yediğim halde göstermiyor 😂
Rabissssscee Rabia234 karnını iyi doyur, soğan, sarımsak, baharatlı birşeyler yemeden sevdiğin şeyleri yiyip dene birde 😂
Rabia234 Zeynepikranur evet benimde bildiğim öyle ama işte göstermiyor her bebek doktorum normal olduğunu söyledi ama görmek istememiz bu telaşımız
Tugceeeeeee1 elizanakbulut hiç şaşırmam babası yüzünü sevdirmeyi çok sever halası gece uykuda eli yüzündedir kendini sever 😂😂😂 bende aksine temas sevmem