mommysss1 Merhaba kızlar. 30 hafta 3 günlük hamileyim. Bebek makat geliş şu an. Dönmesi mümkün mu bu haftadan sonra, ilk bebeğim 27 28 de dönmüştü o şekilde kalmıştı o yüzden bir bilgim yok bu konuda. Onerileriniz neler
abilgen mommysss1 bebek zaten nşa 32 den sonra dönüyor. İnternete yazarsanız bebek anne karnında ne zaman döner diye? Cevap olarak 32-36 görürsünüz. Normali bu.
aydinaleyna61 mommysss1 benimde ilk bebeğim 28 de dönmüştü ama bu 31+2 de gittiğimde pozisyonu almıştı son ana kadar şansın var canım takma kafana
Ozgee20 Dönebilir tabii ki🙂 benim de 30 da dönmemişti 32 de gittiğimde dönmüştü ☺️ İnsallah döner sizinki de
deryabade Çocuk dönünce hep o şekilde mi kalıyor artık doğuma kadar. ? Benşm de ilk gebelik merak ediyorum
Annismervis deryabade bundan tam emin değilim fakat benim bebeğim tam 5 kere döndü. Her gitmemde dönmüş oluyordu nereseyse
minikoannesi123 mommysss1 bazı değişiklikler farkettim evet, vajinama ciddi bir baskı oldu ve çok sık idrara çıkmaya başlamıştım. İki üç gün böyle hissettim sonra da kontrole gittiğimde doktor dönmüş dedi 😁
ElaytA mommysss1 bende 28 haftayim bana da makat geliş dedi Dönmezse sezeryan olursun dedi. Ama dönme ihtimali yüksek daha erken dedi 🙏