Busraadanir Senna06 hayırlı olsun bebeğiniz ❤️ benimde ilk doğumun olacak şuan Sincan devlete kontorllere gidiyorum doğum için direk Bilkent şehir hastanesine gitsem alırlar mı ? Kalan kontroller için şehir hastanesine mi gitmem gerek yoksa
Senna06 Busraadanir son kontrollerinize şehir hastanesine gidin kaydınız olsun orda yoksa almayabilirler yani ben öyle duymuştum bi kaç kez gitmenizde fayda var
Gulsumunn_ Senna06 doktorunuz kimdi bende 33+4 haftadayim hala duzenli olarak orda kendime gidecek bi doktor bulamadim bugun gittim gonca turker ergun diye bi doktora burda duymustum ismini memnun kalmadim kac hafta sonra kontrole gelmem gerektigini bile soylemedi
Senna06 Gulsumunn_ ben hep farklı doktorlara gittim kontrollerime çünkü randevu bulamıyordum aynı doktora hepsi hemen hemen iyiydi yani bana öyle denk geldi doğumuma hem erkek doktor hemde bayan doktor girdi ikiside iyiydi hatta baya gençlerdi bi korktum tabi stajyer felan sandım ama gayet iyiydiler
Edolili lilamor_ Merhabalaar, Burçin hanıma bende randevu aldım her zaman Necati beye gidiyordum memnun musunuz acaba ilk defa gideceğim, bebek boy kilo söylüyor mu
Tgcey Edolili ben 2 kere o doktora gittim burda asistana baktırmıyo yazdığı için o doktora randevu almıştım ikisinde de asistan baktı kendi bakmadı ben memnun kalmadım şimdi başka bi doktora randevu aldım asistanlarıda boy kilo vs söylemedi
beyzaaak Senna06 sadece bir kere muayene oldum o da 18. Haftada uzakta yaşıyorum acilden doğum için giriş yaptığımda sorun olur mu
Tgcey Senna06 hayırlı olsun canım oda süslemesi falan yaptırıyolar mı kapıya süs asma gibi falan ona göre yaptırıcamda :)
Senna06 Tgcey onun için tam bi bilgim yok ama ben bi kapıda süsleme görmüştüm siz yinede son kontrollerinizde sorun oradakilere onlar söylerler