Avokadoluhayat Azraa33 hiç yatmadım, sadece agır kaldırmadım ev işi yapmadım normal hayatıma devam ettim.
Azraa33 Gamzeaytunc tam bnm transfer sonrası yapacaklarımı anlattınız inşallah tutunur çoğu kişi yatman kalkmamdan lazım diyorlar WC harici ama öyle ni lüxüm yok maalesef
Gamzeaytunc Azraa33 bazı insanlar yatsa da tutmaya biliyor hiç stres yapmayın her şeyin zamanı var gerçekten inşallah hayırlı haberler alirsiniz 🙂 benim tek embriyom vardı ona rağmen hiç ümitsizliğe kapilmadim çok şükür 🙂
Glcndrsn Azraa33 çift embriyo transferi yapıldı teki tuttu canım ilk denemede sükürler olsun 21+4 oğluşum olacak Rabbimin izniyle 🥰🤲🤲
Azraa33 Ayselsilahimigetir amin inşallah peki bebek tutulduktan sonrada dikkat etmeye devam ettiniz mi
Ayselsilahimigetir Azraa33 ilk gebeligimde evet ilk 3 ay cok dikkat etmiştim simdi ikinci kez tüp bebek yaptirdim üçüzlere gebeyim dikkat etmesemde elim kolum kalkmiyor mecbur yatiyorum çoğunlukla ☺️
Azraa33 Gebeyim-32 yaa çok güzel anlattınız gerçekten inşallah bende güzel güzel başkalarına yazarım bu şekil
Rabissssscee Azraa33 ben 8 sene uğraştım ve o tedaviyi tek şansım sanıyordum çünkü başka yaptırma imkanım yoktu vakti zamanı varmış şükür ki tüp bebekten 6-7 ay kadar sonra kendiliğinden gebe kaldım 🥹 rabbim isteyen bekleyen hakkıyla anne baba olabilecek herkese aratmadan uğraştırmadan kendi haznesinden versin inşallah 🥰
Glcndrsn Azraa33 tabi canım bazı hastalara 3 embriyo transferi yapan doktorlarda vardır elbet benim doktorum iki tane transfer yapmayı önerdi bende kabul ettim biri tuttu biri tutmadı sükürler olsun Rabbime olsunda bi tane olsun canım sağlıkla gelsinler Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah sen ne zaman kan tahlili yapacaksın ki kacıncı günün bugün
Glcndrsn Azraa33 hayırlı sonuclar almayı nasip eylesin inşallah Rabbim icini ferah tut ve sakin kalmaya calıs transfer süreci ve sonrasında en önemli sey moral ve sakinlik bunu bedeninde sağlamaya calıs ve güzel düşün Rabbine sığın yatmakla yada yatmamakla hic alakalı bi durum degil dedigim gibi tedbirimizi alıp takdiri Yaradana bırakıyoruz sen tedbirini al yinede ben gebeliğimi ögrendikten sonra biraz rahat hareket ettim fazla üstüne düşmedim kan tahlilinden yaklasık 1 hafta sonra kanama yasadım düşük riskim vardı 1hafta igne kullandım simdi sükürler olsun cok sağlıklı evladım onun icin tedbirini almalısın almalıyız hepimiz cünkü cok zor bi süreçten geciyoruz Rabbim bu yolda olan bütün kadınların yüreğine su serpsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
Kocburcuu Azraa33 transfer sonrası 3ncu günüm, ilk gün dinlendim wc ye kalktm daha sonra zaman zaman yattım oturdum evde kücğk yürüyüsler yaptım , sürekli yatmak kan dolasımını azalttıgı ıcın önermiyolar .. hayırlısı ile test günümü beklıyorm
Mucizemibekliyorum_ Azraa33 ilk transferimde 10 gün boyunca hep yattım hiç iş yapmadım saolsın eşim ve kaynanam baktılar bana ama sonuç tutmadı. İkincide hiç bir şekilde yatmadım kendimi zorlamadım ama yatmadım da sonuç maalesef yine negatif. Diyeceğim o ki nasipten ötesi yok ne yaparsan yap
Azraa33 Mucizemibekliyorum_ Çarşamba yumurta ya bakacağım dedi 5 gün ine kullanmış oluyorum yani gonalf bakalım me diyecek hiç bi bilgim yok
CaglaUmay Azraa33 ilk 5gun önemli diye biliyorum ama ben 12 gün boyunca hep yattim dikkat ettim bol su ictim sağlıklı beslendim